Tanju sonuçtan çok memnun

BMW G30 Çatırtı Sesleri.

16 Nisan 2024 23:39
Tanju'nun Teşekkür Mesajı
“Tavanda yapılan izolasyon ve bazı parçaların değiştirilmesiyle sorun çözüldü. Teşekkür ederim”

Borusan ikinci el olarak aldığım aracımdan gelen trim sesleri mevcut. Sunroof ve tam yerini tespit edemediğim yerlerden çıtırtı sesleri geliyor. Bu özellikle havanın sıcak olduğunda yoldaki bozukluklarda daha artıyor ve çok rahatsız ediyor. Sorunun çözülmesi için Avcılar Borusan a gittim. İyi niyet çerçevesinde çözülmesini talep ettim. Benden komple üst tavan döşemesinin söküleceğini aracın 3, 4 gün serviste kalacağını ve ücretin de yaklaşık 20.000 TL tutacağını söylediler. Kabul edecektim ancak ikame araç da veremiyoruz dediler. Daha önce f10 aracım vardı ve hiç trim sesi gelmiyordu. Bu sebepten dolayı arabayı kullanmaktan artık zevk alamaz hatta rahatsız olmaya başladım. Sorunun çözümü BMW için zor olmasa gerek ama ilgilenilmedi.

17 Nisan 2024 09:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

19 Nisan 2024 14:18

Merhaba, henüz arayan olmadı.

02 Mayıs 2024 17:42

Şikayeti Çözüldü

Tanju bey bu çözüm için ödeme alındı mı sizden? İkame araç verildi mi?

Tanju

Merhaba ücret karşılığı oldu, ikame araç verilmedi. Ama sorunun çözülmüş olması benim için daha önemliydi.

Şikayeti Çözüldü

Merhaba, birebir aynı sorunları yaşıyorum sizinle. Benim de daha önce f10 aracım vardı ve km yüksek olmasına rağmen hiç böyle sorunlar yaşamamıştım ama 2018 g30 aracımda benim de tavandan ve muhtemelen bagaj tarafından + olarak ön konsoldan gelen dediğiniz gibi bozuk yolda ciddi rahatsız eden sesler var. Konuyu bende takip ediyorum çözüm bulunursa bilgi vermenizi rica ediyorum

Sevban
Sevban

2022 5.20 aracımı aldığım günden beri tavandan ses geliyor 4 kez servise götürdüm parça bile değiştirdiler ses hala devam ediyor

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

BMW 320i'de Süregelen Trim Sesleri Ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet

Muhammed