BMW G30 Çatırtı Sesleri.

16 Nisan 2024 23:396.182
Tanju'nun Teşekkür Mesajı
Tavanda yapılan izolasyon ve bazı parçaların değiştirilmesiyle sorun çözüldü. Teşekkür ederim

Borusan ikinci el olarak aldığım aracımdan gelen trim sesleri mevcut. Sunroof ve tam yerini tespit edemediğim yerlerden çıtırtı sesleri geliyor. Bu özellikle havanın sıcak olduğunda yoldaki bozukluklarda daha artıyor ve çok rahatsız ediyor. Sorunun çözülmesi için Avcılar Borusan a gittim. İyi niyet çerçevesinde çözülmesini talep ettim. Benden komple üst tavan döşemesinin söküleceğini aracın 3, 4 gün serviste kalacağını ve ücretin de yaklaşık 20.000 TL tutacağını söylediler. Kabul edecektim ancak ikame araç da veremiyoruz dediler. Daha önce f10 aracım vardı ve hiç trim sesi gelmiyordu. Bu sebepten dolayı arabayı kullanmaktan artık zevk alamaz hatta rahatsız olmaya başladım. Sorunun çözümü BMW için zor olmasa gerek ama ilgilenilmedi.

17 Nisan 2024 09:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Tanju
19 Nisan 2024 14:18

Merhaba, henüz arayan olmadı.

Tanju
2 Mayıs 2024 17:42

Yorumlar(5)

6 Nisan 07:15

Neler yapıldığını yazar mısınız bir de rica etsem tel bilginizi atar mısınız

Özgür
Şikayeti Çözüldü
4 Mayıs 2024 09:08

Tanju bey bu çözüm için ödeme alındı mı sizden? İkame araç verildi mi?

Özgür
Şikayeti Çözüldü
23 Nisan 2024 22:16

Merhaba, birebir aynı sorunları yaşıyorum sizinle. Benim de daha önce f10 aracım vardı ve km yüksek olmasına rağmen hiç böyle sorunlar yaşamamıştım ama 2018 g30 aracımda benim de tavandan ve muhtemelen bagaj tarafından + olarak ön konsoldan gelen dediğiniz gibi bozuk yolda ciddi rahatsız eden sesler var. Konuyu bende takip ediyorum çözüm bulunursa bilgi vermenizi rica ediyorum

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed