Alper sonuçtan hiç memnun değil

Muhatap Bulamadığım BİM Personeline

Muhatap Bulamadığım BİM Personeline
29 Temmuz 2024 22:03

9 temmuzda Erkilet BİM mağazasından römork aldım. Mağazadaki afişte 10 iş günü içerisinde teslim edilir yazıyordu. Bugün ayın 29 u bugüne kadar Kayseri BİM iletişimi 3 kez aradım operatörün yönlendirdiği ilgili birim olarak telefonu açan bayan ismin söylemiyor şirket politikasıymış. Sizi arayacaklar 2-3 güne dedi üç gün sonra tekrar aradım ilgileniyoruz dedi bir gün sonra tekrar aradım bana bu işten sorumlu kişi bilgi versin ne zaman gelecek ürün dedim hala dönecekler. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Mağaza çalışanlarından gayet memnunuz ama bu işi takip eden her kim ise sorumsuzun en önde gideni kendisi. Ya da o telefonda ismini söylemeyen bayan arkadaş gerçekten sorunu birilerine iletti mi iletmedi mi bilmiyorum. Parasını ödediğimiz römorkun akıbetini kimden öğreneceğiz? Sorumlu BİM'in sorumsuz Çalışanı hangi konumda iseniz lütfen sorumluluğunuzu yerine getiriniz. Ne zaman teslim alacağım? Ya da alacak mıyım?

15 Ağustos 2024 03:38

9 temmuzda almış olduğum ürün 15 Ağustos olmuş hala teslim edilmedi. Üstelik BİM adına hiçbir yetkili bir açıklamada bulunmadı. Kardeşim insanları muhatap almayacaksanız bu tarz ürünler satmayın lütfen. Gofret satın çikolata satın neyinize sizin büyük ürünler satıp insanları uzun süre bekletip mağdur etmek? Bundan kazancınız nedir?

Şükriye sonuçtan hiç memnun değil

Şükriye
26 Eylül 2024 20:35
BİM Neden Zamlı Alayım Şimdi?

Merve
30 Ağustos 2023 08:02

Bilgisiz Personel Ve Belirsiz Teslimat: Motosiklet Siparişim Mağduriyetle Sonuçlandı

Yunus
22 Mayıs 2025 18:40