Sedat sonuçtan hiç memnun değil

BİM Skyjet 135 Atv İade Almıyor.

BİM Skyjet 135 Atv İade Almıyor.
15 Temmuz 2024 07:05

BİM 5 Temmuz katalog kampanyasından 59.999 TL'ye aldığım Skyjet 135 model Atv güçsüz olduğu için iade etmek istedim. Fakat BİM iade almıyor. Telefonla bölge sorumlusuna sormadan iade alamıyorlarmış. Koşulsuz iade güvencesi umarım sadece lafta kalmıyordur. Yasal sürece başvurmak zorunda kaldım. Sonucu buradan güncelleyeceğim.

19 Temmuz 2024 20:57

300 Kilo taşıma kapasiteli off road diye satılan Atv binek aracın çıktığı yolu çıkamıyor. BİM iade almıyor. Yasal süreç başlatıldı. Güncellemeye devam.

02 Ağustos 2024 11:29
bim-skyjet-135-atv-iade-almiyor-1.jpg

BİM ihtar yazısı

Yorumlar (6)

Cenk

Bu gitmiyor dedik getirin bakalım dediler gazi kapalıymış dediler serviste açtılar yani simdi canavar gibi gidiyor bugün %15 eğimli arazide denedim bana misin demedi hem de iki kisi ile

Cenk

Sedat bey nereye nasıl müracaat ettiniz. Yasal olarak bizde aynı yolu izleyelim

Sedat

Selamlar. Ben BİM Genel merkeze yazarak ilettim. Önce birisi aradı iadenin yapılacağını söyledi. Daha sonra birkaç kişi daha arayım iadeyi ayarlayacağını söyledi. En son yine bölge sorumlusu aradı ve iade alamayacağını söyledi. Şu anda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve sonucu bekliyorum. Daha pek çok kişinin bahsettiği gibi bu Atv teknik detayları karşılamıyor. Bisikletle bile rahatça çıkılan yokuşu çıkamıyor. Size de Tüketici Hakem Heyeti yolu görünüyor. BİM e yazdığım ihtar ektedir. Umarım yardımcı olur.

Cenk

Sedat beyin yaşadığı durumu 2 saat önce bizde yeni teslim aldığımız m135 skyjet Atv de bisikletin çıktığı yolu çıkmayan Atv de yaşıyoruz.

Ömer
Ömer

Gazı nasıl açtırdınız acaba bende 45 limitor var onun nasıl kaldırıldığını biliyor musunuz

Cenk

Sedat bey size de selamlar bizde daha önce dediğim gibi aynı sorunu yaşadık servisi aradık getirin bakalım dediler tekrar götürdük ve gazi açmayı unuttuklarını söylediler sonra gazi açtıktan sonra şu an 50 km hızı çok rahat görüyor en dik tepeleri çok çok rahat kasmadan çıkabiliyor gazi açtırdıktan sonra hiçbir sorun yaşamıyoruz Şu anda siz acaba bu sorunu yaşıyor olabilir misiniz servisle görüştünüz mu acaba bizim şu an sorunumuz çözüldü

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Hakkı İhlali: BİM ve Kuba Motor Mağduriyeti

Ercan
05 Ekim 2024 00:35

Ela
10 Temmuz 2024 19:43
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
22 Temmuz 2025 23:21