Tufan sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 13:33
Tufan'ın Teşekkür Mesajı
“Başka bir BİM mağazasına gittiğimde aldığım yere gidip ayıplı mal olarak iade edebileceğimi söylediler ve gerçekten iade etmeye gittim çok hızlı şekilde iadesini aldılar teşekkür ediyorum”

09,05,2024 tarihinden Meydan/ Etimesgut BİM mağazasından aldığım Polosmart Tıraş makinesi PSC46 eve gelip denediğimde sakallarımı koparmaya başladı. İçinden çıkan yağdan biraz daha damlatıp tekrar denediğimde durum değişmedi. Hemen BİM müşteri hizmetlerini aradım lakin mobil uygulama üzerinden işlem yapmamı söyleyen bir kayıt çıktı. Başvurumu yaptım lakin 3 gün geçti Herhangi bir geri dönüş yok. Ürünü iade etmek istiyorum. Bu şekilde kullanmak mümkün değil.

14 Mayıs 2024 15:31

Serpil
Serpil

Biz de aynı makineyi aldık şarj olmuyor diye iade etmek istedik açılmış hatta kullanılmış diye ki kullanılmadı iade kabul etmediler kusurlu sattıkları ürün elimizde kaldı. Personel saygısız müşteri hizmetleri ilgisiz dönüş dahi yapılmadı. Tekirdağ 100. Yıl BİM

Tufan

Gerçekten haklısınız mağaza yöneticisi ve çalışanlar çok önemli biz makineyi kullandığımız halde iadeyi aldılar çünkü felaket şekilde sakalları kopartıyordu açıyordu. Müşteri hizmetlerini hiçbir şekilde ulaşamadık telefon yoktu açmadılar ama mağaza hemen iade aldı

Erdi
13 Kasım 2024 15:07

BİM Şubesinde İade Talebim Reddedildi Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamadım

18 Eylül 2025 00:24
BİM Şubesinde İade Talebim Reddedildi Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamadım
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den Kesinlikle Beyaz Eşya Alma.

Beytullah
02 Şubat 2024 11:42
BİM'den Kesinlikle Beyaz Eşya Alma.

BİM Kategorileri