BİM Den Televizyon Alırken Dikkat!

Nur
27 Temmuz 2024 12:56

BİM uygulaması üzerinden, 17.500,00liraya 65 inç Senna marka televizyon aldım. Birkaç gün ürünün hazırlandığına dair ses çıkmadı. Uygulamada da ürün depoda olarak göründü. İki gün geçtikten sonra ürün kargoya verildi aşamasında gördüm. Aradan birkaç gün geçip teslim edilmeyince uygulamanın 850li numarasını aradım, kargonun deposunda olduğunu gönderileceğini söylediler. Akşam üzeri ürün teslim edildi. Bu kez kurulumu yapacak yeri araştırmaya başladı çünkü kurulumu Kom n yapacağına dair bilgi verilmedi. Arkadaşlarım vasıtasıyla Balıkesir de nordmende servisinin kurduğunu öğrenip servisi aradım. Telefonu açan hanım ters bir şekilde kaç inç olduğunu sordu söyledim 1700lira kurulum ücreti istediler. Kurulum ücreti istemelerinin yanında bir de bu kadar fahiş istemeleri ne ticari ahlaka ne de dürüstlük kurallarına uyar. Bir daha yetkili satıcı haricinde elektronik eşya almayacağım. BİM yıllardır alışveriş yaptığım ve güvendiğim bir ticarethanedir, nasıl böyle bir satış ve uygulama yapabilir.

profile profile profile

A. Akda
04 Kasım 2025 11:45

İmge
19 Kasım 2024 18:20
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Gelen Televizyon İçin BİM'den Çözüm Ve Bilgilendirme Bekliyorum

Rıdvan
03 Ağustos 2025 00:49
Osman sonuçtan çok memnun

Osman
19 Temmuz 2024 19:33
"Merhaba. Şikayet olumlu sonuçlandı. Servis görevlisi şikayetten 5 dakika sonra aradı. Yarım saat içinde gelip kurulumu yapıp gitti. Servis görevlisi işinden anlayan anlayışlı bir arkadaştı. Teşekkür ederim."
BİM Televizyon Kurulumu Servis Yoğunmuş Gerçekten Dorumu
BİM Televizyon Kurulumu Servis Yoğunmuş Gerçekten Dorumu