BİM A. Ş' Den Yeni Almış Olduğum Casper Via X30 Marka Telefonun İadesi

Hüsref
06 Aralık 2023 10:56

03.12.2023 Tarihinde Giresun İli Dereli İlçesinde Dereli Mahallesi M***** Y**** Sok. Apt. Bulunan BİM birleşik mağazalar a. Ş. Den Casper Via X30 marka cep Telefonu satın almış bulunmaktayım. Ancak telefonu açtığımda %95 şarjı mevcut olup, ancak şarjı bitmek üzere geldiğinde şarj etmek için şarj aletini prize taktım ve şarj etmediğini gördüm. Acaba kendi şarj aletimi bozuk diyerek başka şarj aletiyle denedim ve telefonun kendinin şarj almadığını gördüm. Aynı akşam belki geç şarj ederdir diyerek akşam telefonu şarja taktım sabah kalktığımda telefonun gene şarj almadığını gördüm. Telefonu alarak BİM a. Ş. Götürdüm ve şarj almadığını söyleyerek iade etmek istedim. Orada kendileri tekrar şarj aletine bağlayarak kontrol ettiler ama tabii ki telefonun şarj almadığını gördüler. Bunun üzerine biz satmış olduğumuz elektronik eşyaları iade almıyoruz diyerek garantiye göndermem gerektiğini söylediler.
Nasıl olur da BİM a. Ş. Olarak satmış olduğunuz malın arızalı olduğunu bile bile iade olarak almazsınız. Sizin şirketinize güvenerek telefon aldım ve mağdur duruma düştüm. Ben yeni aldığım telefonu hiç kullanmadan neden tamire göndereyim ve ikinci el durumuna düşüreyim. Telefonun tamir edilerek değil de yenisi ile değiştirilerek veya yapmış olduğum ödemeye ait ücretin tarafıma gönderilmesini ve yaşamış olduğum mağduriyetimin giderilmesini önemle rica ediyorum.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

BİM Bozuk Telefon Satışı

08 Temmuz 2023 17:50
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
09 Nisan 2025 22:13
"BİM mağazası bugün aradı ve ayıplı olan bozuk telefonun ücret iadesini yaptı. Teşekkürler BİM"
Arızalı Telefon İadesinde Mağaza İlgisizliği
Arızalı Telefon İadesinde Mağaza İlgisizliği