Celal sonuçtan memnun değil

Bellona Yeni Koltukta Gıcırtı Ve Konfor Sorunu

23 Kasım 2023 11:09

Bellona'dan aldığım Sanvela köşe koltuk, 2-3 gün içinde gıcırdamaya başladı ve süngerleri yumuşadı. Konfordan çıkıp eziyete dönüştü.Gıcırdamalar başladıktan sonra yetkili kişileri aradım, 1 ay içinde kontrolleri yaptılar fakat sonuç; tamir edilecek. Yeni aldığım bir ürünü neden tamir ediyorlar? İade ve değişim talep ettim, fakat olumsuz yanıt aldım. Tam bir pişmanlık içindeyim ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

23 Kasım 2023 11:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Kasım 2023 11:14

Arıyorum fakat aynı cevaplar veriliyor ben yeni aldığım koltuğu tadilat yaptırmak istemiyorum kusurlu ürün teslim etmişsiniz iade etmek istiyorum. Videoyu tekrar izlemenizi tavsiye ederim.

24 Kasım 2023 09:27

24 Kasım 2023 09:31

Gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır derken aynı şeyleri söyleyip yasal yollara başvurabileceğim bilgisi verilmiştir. Talebim doğrultusunda bir işlem yapılmamıştır.

29 Aralık 2023 17:24

Teşekkürler

Yorumunuz için teşekkür ederim bugün gidip sanvela koltuk almaya karar vermiştim videoyu izleyince başka markaya yönelmeye karar verdim.

Celal

Çok doğru bir karar kesinlikle tavsiye dışı pişman olursunuz.

Esin sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Köşe Koltukta Sünger Sorunu

27 Mart 2025 17:35
Bellona Köşe Koltukta Sünger Sorunu

Halil
24 Eylül 2024 09:30
Bellona Sanvito Modelinde Sürekli Gıcırdama Sorunu!
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 17:49

Bellona Kategorileri