Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor

26 Eylül 2024 19:45

Bellona Atlanta koltuk takımında yaşadığım sorunlara ithafen Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Dava 12.09.2024 tarihinde karar bağlandı ve lehime sonuçlandı. Kararın uygulanması için defaatle arama ve mağduriyetimi belirtmeme rağmen e tebligatla tebliğ edilen dosyanın ulaşamadığını, genel merkezle sorunu çözmemi gibi bahanelerle mağdur etmeye devam ediyorlar. Bellona pişmanlıktır.

26 Eylül 2024 19:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

27 Eylül 2024 10:31

Tarafıma şikayetim alındığına dahil ulaşım sağladılar. Problemin çözümü için hala beklemekteyim.

03 Ekim 2024 13:24

07 Ekim 2024 10:54

Talebim bayiye tebliğ edildi. Bayinin sorunun çözümüyle ilgili koordinasyon yapmasını bekliyorum. Süreç devam etmektedir.

Yorumlar (5)

Feza

Kesinlikle Bellona pismanliik param cop oldu kumaş yırtıldı söküldü tiftiklendi böyle berbat biis görmedim

Gizem

Sorun neydi bizde memnun kalmadık mahkemeye kaç ay sonra. Başvuru yapmıştınız süreç nasıl ilerliyor bilgilendiririmisiniz? Lütfen

Orhan

Görseldeki şikayetlere ek olarak modüler koltukların her birinde gıcırdamalar oluştu

Furkan

Bellona kendini devletin yetkili mercilerinden akıllı görüyor aynı sorunu yaşattığı onlarca insan var gerçekten çok yazık, para verseler almam

Gizem

Ben direk icraya verdim boşuna bekleyin zaman kaybetmeyin sizde icra takibi başlatın

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
20 Kasım 2024 14:44

Bellona Koltuk Takımı: Hasarlı Teslimat Ve Çözülmeyen Sorunlar

Berkan
08 Şubat 10:28
Bellona Koltuk Takımı: Hasarlı Teslimat Ve Çözülmeyen Sorunlar
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Ekim 2023 19:04