Turgay sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2023 21:39

5 ay önce aldığımız palvin koltuk takımında su dökülse bile izi kalıyor. Sildiğimiz halde dalga dalga iz bırakıyor. Kolay temizlenebilen kumaş diyerek satış yapılıyor. Ayrıca üçlü koltuklardan birinin kol koyma kısmında demir çıkıntısı var. Bellona'yı aradığımda hafta içi dönüş yapılacağını söyledi henüz bir geri dönüş olmadı kaliteli diye alıp bir sürü para ödüyoruz. Garantisi devam ediyor mutlaka bu kumaşların değişmesini ve hataların telafi edilmesini istiyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiriyorum.

profile profile
23 Mayıs 2023 21:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Mayıs 2023 21:54

Benimle irtibata geçmeyin buraya gelin evime ürününüze bakın zaten ne kadar kötü olduğunu görün bana çözüm bulun yeter artık. Otomatik robot mesaj gönderiyorsunuz. İlgileniyoruz diyorsunuz bana net dönüş yapın gelin ürünlerinizi inceleyin!

30 Mayıs 2023 15:27

19 Haziran 2023 21:36

Bana hiç kimse ulaşmadı beni resmen 20 iş günü içerisinde dolandırdnız yalanda Forum sayfalarını doldurtarak beni es geçtiniz bana doğrudan iletişime geçin. Arkadaşlar şikayetimi okuyan herkese sesleniyorum Bellona pişmanlıktır.!

08 Temmuz 2023 14:54

Merhaba sayın kullanıcılar öncelikle şikayet

08 Temmuz 2023 14:58

Merhaba sayın Bellona kullanıcıları ve Bellona şikayetim üzerine evime gelen servis hiçbir şekilde çözüm sunamadı belirtmiş olduğum şikayetleri benim tarafımdan yapıldığını ve firmamız bunu karşılamaz gibisinden açıklama yaptı daha sonra bana söylediği kelime de ise biz şimdi şikayet ettiğiniz ürünleri alırız fakat bayramdan sonra gelir dedi ve arife günü olduğu için vaz geçtim aramadılar, servis kaydım olmasına rağmen bakın ben buraya her hafta gerekirse yazacağım Bellona pişmanlıktır. Sakın ha sakın almayın aldırmayın

19 Ekim 2023 13:13

Lütfiye hanıma teşekkürler 🙏

03 Kasım 2023 00:39

Merhaba sayın Bellona ekibi 2 hafta önce beni özel bir hediye biriminden aradınız ve bana şikayet varda ki yorumumu düzeltip hallolmuş gibi gösterip bana lütfiye hanıma teşekkürler adı altında beni yatıştırmaya çalıştınız ve ev adresime hediye gönderdiniz sizce bu doğru bir yaklaşım mı? 5 yıldız istediniz ve şikayetimi geri çekmemi istediniz. Sizden tek ricam evime gelip garanti adı altında sattığınız bu koltuklara sahip çıkmanız! Benim şikayetim kamuoyuna açık bir şekilde herkes okuyor sizlerde bu koltuklara sahip çıkarsanız biz tüketicilerde markanıza sahip çıkarız! En kısa zamanda otomatik mesaj yanıtıyla değil de sorunu yerinde çözmenizi bekliyoruz.

06 Ocak 2024 14:49

Müşteri temsilcisi ilgisiz ve alakasız. Teşekkürler...

Mürüvvet
Mürüvvet

Aynı koltuktan bende aldım su damlasın leke kalıyor çok pişmanım aldığıma ve bir daha Bellona'dan kesinlikle alışveriş yapmam.

Güneş
Güneş
Şikayeti Çözüldü

Sorununuza çözüm buldular mı? Çünkü bende de aynı koltuk takımı var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum su lekesi mi desen solma mı desen hepsi mevcut. Servis geldi sandalyeyi aldı numune olarak 1 hafta içinde dönüş yapacakları fakat yüksek ihtimalle tüketici hatası şeklinde geri dönüş yapacakları belirttiler. Fakat şunu belirtmeliyim ki tüketici kumaş kalitesini mağazada gördüğünde test edemez. Bu sonradan gelişen kusurlu bir ürün olduğundan garanti kapsamında hatta iadesi dahi söz konusu olabilir diye düşünmekteyim. Gelecek cevaba istinaden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

Turgay

Merhaba eve geldiler baktılar kumaşa kullanıcıdan kaynaklı dediler. Yani yine kabul etmediler.

Nagehan
Nagehan
Şikayeti Çözüldü

Aynı koltuklardan bende aldım ve yine aynı sorunu yaşıyorum. Banada kullanıcı hatası olduğu ve ödeme yapmam gerektiği söylendi. Gerçekten pişmanım aldığıma... Sadece su dökülerek oluşan ize bakar mısınız şaka gibi. Satış yapılana kadar öyle güzel övüyorlar ki 1 yıl oldu verdiğim paraya yazık. Ürün hala sitesinde 45-50 bine satılmakta.

Bellona Palvin Koltuk İz Bırakıyor

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
06 Şubat 2024 14:04

28 Ağustos 2024 16:28
Bellona'dan Aldığımız Palvin Koltuk Takımında Su Lekesi Kalıyor
Bellona'dan Aldığımız Palvin Koltuk Takımında Su Lekesi Kalıyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 14:26
Bellona Kategorileri