Halil sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 19:40
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba 2014 yılında aldığım Bellona Pablo XL yatak odası takımının sürgülü gardrobunun kapılarının birbirine sürtmesi sorunu ile ilgili garanti süresi içerisinde 2-3 kez servis geldi ve sorunu geçici olarak çözdü. Ancak garanti süresi bittikten sonra aynı sorun devam etti, sorunun kronik olduğunu rayların ağır kapakları taşıyamadığını ve kapakların birbiri üzerine bindiğini yetkili servise söyledim, Bellona nın sorunu ücretsiz gidermesini istediğim halde, servis hem servis ücreti hem de yenilenen rayların ücretini aldı, ben de konuyu Hakem Heyeti'ne taşıdım ve haklı bulundum. Ödediğim ücretleri geri aldım. Şimdi gardıroba takılan ray yine kırıldı ve kapaklar yine üst üste bindi, çağırdığım yetkili servis benden 7500 TL gibi fahiş bir parça ücreti talep etti. 6502 sayılı yasa gereği Mobilyalar da garanti süresi bittikten sonra kullanım ömrü 10 yıldır ve şu an kullanamadığımız dolabın sorununun ücretsiz çözülmesini sizlerden talep ediyorum. Bu sorunun kronik olduğu şikayet vardaki aynı tip yorumlardan açıkça bellidir. Sorunun ücretsiz giderilmemesi halinde yine Hakem Heyeti'ne başvuracağım ürünün tamamen değiştirilmesini veya ücretin iade edilmesini talep edeceğim. Acil geri dönüş bekliyorum. İyi çalışmalar... Halil ibrahim D**** iletişim 0538********27

19 Eylül 2023 19:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2023 13:24

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2023 20:21

Hiçbir şeyin çözüldüğü yok bir dolap rayı için 7500 TL istemenin adı soygunculuktur. Sanki müşteri memnuniyeti sağlanmış gibi açıklama yapmakta insanları kandırmaktır. Bellona pişmanlıktır.

24 Kasım 2023 12:12

Teşekkürler

Yorumlar (6)

Yasemin
Yasemin

Merhaba Pablo yatak odası takımı aldım ve sürgülü kapı aynı şekilde kapaklarında düşme var ve sıkıntı çıkartıyor servisi aradım geldi 7.500 TL istedi iki aparat değişecek miş sanki dolabı yeniden alıyorum böyle bir şey yok yazık oluyor böyle markalara ürünün değişimini istiyorum

İlker
İlker

Maalesef aynı sorun bizde de var ve çözümü yok 2014 yılında aldık 4. Tamir edilişi fakat sorun yine aynı kullanılmıyor. Üst üste biniyor tek kapak gibi gidip geliyor.

Yahya

Bende daha başvurmadım araştırıyorum sonuç ne olur diye. Gidip sormak lazım mal müdürlüğüne.

Yahya

Geçmiş olsun ibrahim bey. Bende de garanti süresi bittiği için ücret talep ettiler ama ben servisi çağırmadım. Ürün iade veya değişim için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu?

Başvuru yapacağım siz yaptınız mı yaptınız ise sonuç ne oldu

Başvuru yapacağım siz yaptınız mı yaptınız ise sonuç ne oldu

Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
14 Mayıs 2024 12:29

Bellona Davis Gardırop Kapak Sorununun Yıllardır Çözülememesi

Öznur
29 Eylül 2025 16:07
Büşra sonuçtan memnun

Büşra
16 Eylül 2023 19:39
Bellona Pişmanlıktır. Düzelemeyen Sürgülü Dolabından Bıktım!

Bellona Kategorileri