07 Mart 2024 10:30

Nizamlar Küçükyalı Bellona'dan gardırop ve 2 komodinin aldım 18./2/2024 tarihinde kredi kartıyla 52.000. Tl ödedim bir hafta sonra kurulum yapıldı kapılarda ve komodinin çekmecesinde yavaşlatıcı dedikleri sistem eksik komodinin birinde var birinde yok kapılarda ds yok firmayı aradım teknik servisi aratın dedi teknik servisi aradım pazarlama yı arayın dedi pazarlama telefonlara cevap vermiyor. Bu arada ne faturam ne garanti belgem tarafıma verilmedi. Geldiğinde iade etmek istedim geri alamayız mobilya geri alınmaz dediler. Odamı yenileyeyim derken paramla dert satın almışım. Baskı oluşturmanızı rica ediyorum. Gelsinler eksiklerini tamamlasınlar

07 Mart 2024 10:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

12 Mart 2024 09:28

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Lale
Lale
21 Mayıs 2024 23:34

Merhaba aradım ancak hiçbir gelişme olmadı. Sorunum çözülmedi

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
19 Ekim 2024 20:51
Kırık Aynalı Gardırop Ve İlgisiz Hizmet
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
18 Mart 2024 16:29

Bellona Gravita Yatak Odası Takımında Teslimat Ve Ürün Sorunları Bitmek Bilmiyor

Faruk
11 Ağustos 2025 01:30
bellona-gravita-yatak-odasi-takiminda-teslimat-ve-urun-sorunlari-bitmek-bilmiyor-7.jpg
bellona-gravita-yatak-odasi-takiminda-teslimat-ve-urun-sorunlari-bitmek-bilmiyor-6.jpg
bellona-gravita-yatak-odasi-takiminda-teslimat-ve-urun-sorunlari-bitmek-bilmiyor-5.jpg
bellona-gravita-yatak-odasi-takiminda-teslimat-ve-urun-sorunlari-bitmek-bilmiyor-4.jpg

Yunus
06 Aralık 2023 12:18