Hacire sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Diyarbakır Kantar Sorumsuzluğu

Hacire
21 Ağustos 2024 13:12

Bellona Diyarbakır Kantar Şubesi Y****** Hanım'dan Temmuz ayında almış olduğumuz Veronica yatak odası takımı eşyalarının birkaç parçası hatalı geldi. Almadan önce aciliyetimizi bildirdik, düğün yaklaşıyor dedik, hatalı veya eksik gelirse en yakın zamanda hallolsun düğünden önce diye belirttik. Onlar da 'Tabii, siz nasıl isterseniz' diye geçiştirdiler. Bir ay önce yatak odası geldi ama hatalı parçalar hâlâ gelmedi. Düğünüme çok az bir süre kalmışken bir de bunu beklemek istemiyorum. Yazıyorum, arıyorum, cevap dahi vermiyorlar. Mesajı okuyorlar ama cevap vermiyorlar. Bu kadar sorumsuz bir firma olamaz. Bir daha asla tercih etmem ve etrafımdaki tüm eşe dosta da aynı şeyi söyledim.

19 Eylül 2024 11:05

Bellona Diyarbakır Kantar Şubesi'nden Temmuz ayında Veronica yatak odası aldım, birkaç parçası kırık geldi. Değiştireceklerini söylediler ama Eylül ayı bitmek üzere hâlâ değiştirmediler. Arıyoruz açan yok, mesaj atıyoruz dönüş yapan yok. Düğünümün yaklaştığını söyledim, onlara aciliyeti en baştan bildirdik ama hâlâ getirmediler. Beş kere arıza ekibi geldi, beş kere de aynı ürün kırık geldi. Sanki dalga geçiyorlar. Bu kadar sorumsuz bir firma görmedim. Asla, asla buradan ürün almayın, dolandırıcılar. Mağduriyetimi en kısa sürede gidermezlerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Ek
21 Ağustos 2024 13:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

28 Ağustos 2024 17:50

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Cansu sonuçtan çok memnun

Cansu
24 Temmuz 2023 15:01
"Markaya değil fakat görüşme yaptığım Tuğçe hanıma çok teşekkür ederim."

Funda
04 Ekim 2024 20:05
Bellona Yatak Odası Kurulumunda Eksik Parça Ve Personel Sorunu
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
20 Kasım 2024 21:30
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
08 Mart 2024 14:41
Bellona Mağduruyum 4 Ayda Tamamlanan Ürün
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Hamit
04 Nisan 2024 10:24