Önder sonuçtan hiç memnun değil

Bellona - Ada Dekor

20 Mart 2024 10:59

Kasım ayında gerçekleştirdiğim alışveriş, çeşitli sebeplerle 12 hafta geçmesine rağmen teslim edilmemiştir. 12 haftanın sonunda, teşhir ürünlerinin teslim edilmesi teklif edilmiştir. Bellona müşteri hizmetlerine durum bildirilmiştir ve ürünleri kabul etmememiz yönünde bilgi verilmiştir. Bu bilgilendirmenin ardından ürünleri teslim almadım ve geri gönderilmesini sağladım. Sözleşmede belirtilen 8 haftalık ürün teslim süresinin aşıldığını ve iademi talep ettiğimi belirttim. Mağaza çalışanları, Ada Dekor - Bellona Ege Bölge Müdürü'nün iadeyi gerçekleştirmeyeceklerini ve dilediğimiz yere şikayet edebileceğimizi iletti. Yasal haklarımızın göz ardı edilerek ödememizin geri alınmadığını düşünüyorum. Bellona'nın konuya ilgi göstermediğini ve Ege Bölge Müdürlüğü ile yaptığım görüşmelerden bir sonuç alamadığımı belirtmek istiyorum. 5 ay geçmiş olmasına rağmen sorunum hala çözüme kavuşmamıştır.

20 Mart 2024 11:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Mart 2024 12:34

İletişime geçilmedi.

29 Mart 2024 10:03

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Kader
Kader

Demek ki bu firma böyle çalışıyor kimse de olayı davaya taşımadığı için rahatça insanları böyle parasıyla rezil ediyorlar

30 Temmuz 2024 13:38
Bellona İademi Kabul Etmiyor!
Bellona İademi Kabul Etmiyor!

Cüneyt
27 Şubat 2025 22:09
Bellona Yanlış Yatak Siparişi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Bellona Yanlış Yatak Siparişi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Teslim Edilmeyen Ürün İçin İptal ve Kesinti Sorunu

02 Temmuz 2025 10:23