Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:39

İstanbulkart uygulamasından hesabımı doğrulamaya çalışıyorum. Kimlik ön ve arka yüzünü yüklüyorum, her defasında 'Sistemde hata oluştu, tekrar deneyiniz' uyarısı alıyorum. Uygulamayı defalarca silip tekrar yükledim, olmuyor. 153 çağrı merkezini aradım, çözüm merkezine gitmemi söylediler. Çözüm merkezine gittim, ikametgah adresi çıktısı ve kimlik fotokopisi istediler. Ve yakın çevrede fotokopi ve çıktı alabileceğim yer olmadığı için geri dönmek zorunda kaldım. 153'teki temsilci hanımefendi kimlik fotokopiniz ve ikametgah çıktınız ile birlikte gidin demedi. Vatandaşı bilgilendirmek bu kadar mı zor?

23 Aralık 2024 13:14

İstanbulkart uygulamasından hesabımı doğrulamaya çalışıyorum. Kimlik ön arka yüzünü yüklüyorum her defasında sistemde hata oluştu tekrar deneyiniz uyarısı alıyorum. Uygulamayı defalarca silip tekrar yükledim olmuyor. 153 çağrı merkezini aradım çözüm merkezine gitmemi söylediler.cozum merkezine gittim ikametgah adresi çıktısı ve kimlik fotokopisi istediler. Ve yakın çevrede fotokopi ve çıktı alabileceğim yer olmadığı için geri dönmek zorunda kaldım. 153 teki temsilci Hanımefendi kimlik fotokopiniz ve ikametgah çıktınız ile birlikte gidin demedi. Vatandaşı bilgilendirmek bu kadar mı zor?

24 Aralık 2024 08:27 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Mustafa Y. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

20 Nisan 2025 21:13

Kişisel bilgilerimi Belbim Yenibosna çözüm merkezine sundum. Ama hiçbir işlem yapılmadı henüz

26 Ekim 2024 19:29

11 Kasım 2024 11:58

21 Nisan 2025 13:31
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kimlik Doğrulamada Aşırı Bilgi Talebi Ve İşlemlerin Tamamlanamaması Mağduriyeti

06 Eylül 2025 00:14
kimlik-dogrulamada-asiri-bilgi-talebi-ve-islemlerin-tamamlanamamasi-magduriyeti-1.jpg

18 Aralık 2024 16:27

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri