Yeni Satın Alınan Beko Klima Ch 38 Hatası

10 Temmuz 2024 14:283.367

25.06.2024 tarihinde satın aldığım klima, 01.07.2024 tarihinde bina 2 katlı olmasına rağmen illa vinç gelecek diretmesi ile kurulumu yapıldı. Ancak 6 gün sonra Ch 38 hatası verdi. Servis arıza gidermeye geldiğinde vinç çağırmam gerektiğini ve ücretini de benim karşılamam gerektiğini söylediler ve arızaya bakmadan gittiler. Benden kaynaklı olmayan yetkili servisin hatası ya da ayıplı mal satışından kaynaklı bir işlemden dolayı neredeyse hiç kullanmadığımız bir üründen dolayı vinç parasını müşteriden talep etmek tamamen akıl dışıdır. İlgili ayıplı işlem için ya değişim ya da iade işlemi yapılması gerekmektedir. İlgili arıza giderimi sizin tarafınızdan giderilmezse derhal değişim ya da iade işlemi yapmanız gerekmektedir. Sıcaklardan dolayı satın aldığımız ürünü kullanamadan bu kadar rezil edilmek kurumsal bir firmaya yakışmamaktadır.

27 Temmuz 2024 17:46

25.06.2024 tarihinde satın aldığım klima, 01.07.2024 tarihinde bina 2 katlı olmasına rağmen illa vinç gelecek diretmesi ile kurulumu yapıldı. Ancak 6 gün sonra Ch 38 hatası verdi. Servis arıza gidermeye geldiğinde vinç çağırmam gerektiğini ve ücretini de benim karşılamam gerektiğini söylediler ve arızaya bakmadan gittiler. Benden kaynaklı olmayan yetkili servisin hatası ya da ayıplı mal satışından kaynaklı bir işlemden dolayı neredeyse hiç kullanmadığımız bir üründen dolayı vinç parasını müşteriden talep etmek tamamen akıl dışıdır. İlgili ayıplı işlem için ya değişim ya da iade işlemi yapılması gerekmektedir. İlgili arıza giderimi sizin tarafınızdan giderilmezse derhal değişim ya da iade işlemi yapmanız gerekmektedir. Sıcaklardan dolayı satın aldığımız ürünü kullanamadan bu kadar rezil edilmek kurumsal bir firmaya yakışmamaktadır aradan kaç gün geçti defalarca aradım WhatsApp tan defalarca yazdım bugün tekrar aradılar servis sizi arayacak ama vinci sizin çağırmanız gerekiyormuş dediler yani en başa döndük o kadar yazışma şikayet görüşme vs boşa yapılmış oldu. Bugün itibariyle iade talebi oluşturdum bir daha kesinlikle Beko marka hiçbir ürünü evime sokmam tüm platformlarda da bunu dile getiririm. 16 temmuzda Servis geldi arızayı yaptı gitti zaten 1 hafta evde yoktuk tatilden döndük 1 gün kullandık klimayı yine aynı hatayı verdi klima çalışmıyor

Eki aç
10 Temmuz 2024 18:45 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

12 Temmuz 2024 09:51

Aradan kaç gün geçti defalarca aradım WhatsApp tan defalarca yazdım bugün tekrar aradılar servis sizi arayacak ama vinci sizin çağırmanız gerekiyormuş dediler yani en başa döndük o kadar yazışma şikayet görüşme vs boşa yapılmış oldu. Bugün itibariyle iade talebi oluşturdum bir daha kesinlikle Beko marka hiçbir ürünü evime sokmam tüm platformlarda da bunu dile getiririm.

31 Temmuz 2024 19:28

6 Ağustos 2024 11:01

23 Ağustos 2024 15:01

İlk kurulama gelen ekip benden 400 TL elektrik işleri için ve 100 TL de kablo parası aldı ama iadeye gelen servis parasını ücretsiz kurulum dışında ödediğim prizde ki bağlantıyı söküp kabloyu götürmüş. Defalarca aradım yazdım ama sonuç alamadım marka üzerine yattı ve unutulmasını bekliyor.

Bilal
Bilal
Benzer Şikayeti Var
10 Temmuz 2024 21:20

Aynı sorunları bende yaşadım ben biraz daha masraflı oldu iç üniteden su kaçağı olunca sabaha kadar evinmin içi su olmuş klimanın olduğu odanin bütün parkelerini değiştirmek zorunda kaldım bir ay olmuştu klimayı alalı mağdurluğumuza kimse bakmıyor bence Beko'dan bir şey alınmaz

Beko Klima Arızası Ve Çözülemeyen Sorun

Ümit
Ümit
11 Temmuz 2023 20:082.450

Merhaba Sayın Yetkili, Klimadaki CH21 hatası nedeniyle yetkili servis 20.05.2023 tarihinde gelerek dış ünitede kompres...

Beko Klima Arızası Ve Çözülemeyen Sorun

Beko Sıfır Klima Arızası

İlknur
İlknur
10 Temmuz 2024 14:181.633

Beko marka klima satın aldık, 06.07.2024 tarihinde takıldı- takıldığı gün ch-38 arıza kodu verip kapandı. Servis kaydı o...

Tümünü Gör
Beko Klima Su Gider Sorunu