Onur sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 14:40

Beko 400TR POS cihazı satın aldım Trendyol üzerinden, yetkili bayi Beko bayisi ismi Serde Beko Denizli Merkezefendi şubesi. Cihazı ikinci el olarak bana gönderdiler. Cihazın ruhsatı yoktu ve hattı içinde takılıydı. İçinden çıkan rulo hasarlıydı ve orijinal kutusu siyah olması gerekirken bana gofret kutusu gibi bir kutuya sarılmış şekilde gönderildi. Ancak ürünü ben sıfır olarak aldım. Bana gönderilen ürün ikinci el, kullanılmış, iade edilmiş bir malzemeydi. Ürünün değişimini Beko'dan talep etmeme rağmen bir dönüş sağlanmıyor ve Beko firması da herhangi bir değişiklik yapıp ürünle ilgili etik bir durum sergilemiyor. Bayi ve Beko'nun ayıplı ürün sattığını size video ve resimlerde ekliyorum. Beko 400TR POS, Aras Kargo tarafından getirildi. Şikayet numaram 196446343, talep numarası verdiler ama ona bile güvenmiyorum.

22 Aralık 2024 16:47 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Aralık 2024 02:14
bekodan-ikinci-el-urun-soku-ve-iletisim-sorunlari-3.pdf
bekodan-ikinci-el-urun-soku-ve-iletisim-sorunlari-1.jpg

Herhangi bir ulaşım sağlanmadı aksinize bayiniz siz hayırdır bize ahlak dersi mi veriyorsunuz diye cevap verdi bakın kendiniz okuyun görün. Ve değişim de yapmıyorsunuz. Ben ürününün değişimini istiyorum hizmet vermek istiyorsanız malınızın arkasında durun

24 Aralık 2024 14:29

Halen bir çözüm sağlanmadı Beko güvenilir bir firma değil

26 Aralık 2024 02:52

Herhangi bir dönüş halen yapmıyor firma

30 Aralık 2024 13:03

Halen ebemi tarafından bir geri dönüş sağlanmadı firma satıcı malının arkasında durmuyor Beko'yu kesinlikle bir daha tercih etmem

07 Şubat 2025 14:12

Marka halen ürününün arkasında durmuyor Beko ikinci el ürünleri sıfır olarak satıyor

Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
01 Nisan 2024 05:30

Servis Sonrası Yazar Kasa Pos Tamamen Bozuldu, Ücret İadesi Yapılmıyor

Foto
05 Eylül 2025 15:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Bağlar İlçesi Beko Yazarkasa Servisinin İhmalleri

25 Şubat 2024 03:13
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Beko POS Cihazında Sürekli Teknik Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Kemal