Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Bağlar İlçesi Beko Yazarkasa Servisinin İhmalleri

25 Şubat 2024 03:13

İş yerimin Beko 220TR yazar kasa POS cihazını yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Yazılımın yeniden yüklenmesi gerektiği hatası verdi. Ben de çağrı merkezini arayarak servis talep ettim. Diyarbakır Bağlar servisini yönlendirdiler. Ertesi gün Bağlar Beko servisi arayarak servis ücretinin 600 TL olduğunu, kabul etmemiz durumunda gelip cihazı alacaklarını, yazılım yükleyip teslim edeceklerini ifade ettiler. Kabul ettim. Ertesi gün servis personeli gelip cihazı aldı ve gitti. İki gün sonra beni arayarak cihazın hazır olduğunu, bana teslim kodu çağrı merkezi tarafından gönderilmiş olduğunu, bugün onaylamam gerektiğini yoksa ceza alacağını söyleyerek kodu istedi. Telefonda kodu verdim. Çağrımı kapatıp cihazı ertesi gün teslim edeceğini söyleyerek ortalıktan kayboldu. 1 hafta 10 gün boyunca kişiye ulaşamadım. Sonra Beko Bağlar servisinin yerini öğrenerek oraya gidip cihazımın durumunu ve ne zaman teslim alabileceğimi sordum. Yetkili personel, cihazın tamir edilmiş ve teslim edilmiş gözüktüğünü söyledi. Ben hayır deyince, birkaç yeri arayarak personelinden cihazın nerede olduğunu öğrenip benden özür diledi ve cihazı getirtip servis ücretini ödeterek teslim ettiler. Ben de cihazı alıp iş yerime götürdüm. Cihazı açtığımda aynı sorunun devam ettiğini gördüm. Tekrar aynı servise götürdüm. İletişime geçtiğim müdür, servis personelini arayarak cihazın yapıldığına dair çıktı belgesinin sisteminde olmadığını ve tamir edilmiş olarak gözükmesine rağmen aslında cihaza hiçbir işlem yapılmadığını görüp benden özür diledi ve personelini azarlayarak yazar kasa cihazını benden tekrar teslim alıp gerekli güncellemeyi yaptırıp sistemde iletişim bilgilerimden dönüş yapacaklarını ifade ettiler. Sonrasında geçen 15-20 gün boyunca arayan soran olmayınca tekrar gidip servis müdürü ile görüştüm. Müdür, tekrar personelini arayarak bilgi alıp cihazın anakartının değişmesi gerektiğini, bu işlemin de 5000 TL civarında bir ücrete tekabül edeceğini söyledi. Yazar kasanın sıfır fiyatının 2700 TL olduğunu internetten alışveriş sitelerinden gösterdim. O zaman servis ücretinin 2670 TL olacağını, anakartı değiştireceklerini söylediler. Yaptıkları saçmalık. Beko markası olarak sizden sorunumu çözmenizi ve servis yetersizliği, eğitimleri, servisin hizmet anlayışı konusunda servislerinize eğitim vermenizi rica ederim. Ayrıca Diyarbakır Bağlar servis bölümünüzden şikayetçiyim.

25 Şubat 2024 16:44 (Şikayetten 13 saat sonra)

Ümit
10 Haziran 2024 14:10
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Beko Durduğu Yerde H63 Hatası Veren Pos Cihazı Yapmış

Uğur