Beko Servisi Bilerek Arıza Gidermiyor

Ayhankaan
28 Eylül 2023 11:25

Her yere yazdım. Mailler atım videolar gönderdim çözüm yok. Beko'ya mail atıyorum, "servis sizin paranızı alıyor. Çözüm yapmıyor tekrar gelmek için" diyorum dönen yok. Evlenecek ya da beyaz eşyasını komple değiştirecek vatandaşlar Beko-Arçelik'ten uzaklaşın. Buzdolabı için eve 6 kere gelip gittiler. 7.'ye gelecekler çözüm yok. Çamaşır makinesi tamburu yalpa yapıyordu aldılar götürdüler. Tamir oldu diye getirdiler, teraziye almadan kurulum yapmışlar. Çamaşır makinesini parmağımla oynatabiliyorum çamaşır attığımda tir tir titriyor. Eskisinden kötü oldu.

Her arıza kaydında buzdolabı için emanet ürün istedim. Servis inatla getirmiyor inatla da ürünümü tamir etmiyor. Buzdolabı eskiden soğutmuyordu şimdi kapısını açtığımda traktör gibi çalışıyor. Ses yapıyor motoru çalışırken.Garantisi olan ürünü çöpe atıp yenisini alacağım başka bir markadan.

Evlenirken bütün beyaz eşyamı Beko'dan aldım pişman oldum. Katle, televizyon, buzdolabı, çamaşır mak, bulaşık mak, ocak, fırın. Umarım TV bozulmaz, çünkü servis bir işe yaramıyor. Bu firmada. Daha çok bozup gidiyorlar.

28 Eylül 2023 11:44 (Şikayetten 19 dakika sonra)
Ayhankaan
28 Eylül 2023 12:13

Servis aradı ikame buzdolapları yokmuş. Gelip gidecekler yani yine. Koskoca Bursa'da 1 tane ikame buzdolabı yokmuş. Bulunca gelmelerini söyledim. Gelip ne yapacaklar buz dolabının değişmeyen yeri kalmadı zaten. Götürsünler tamiri yapılınca getirsinler. Bursa'da serviste ikame buzdolabı yok koskoca Bursa'da. Değişimini talep ediyorum. Kabul etmiyorsunuz ikame yok. Tamir yok. Atalım çöpe.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
16 Temmuz 2024 21:31

Beko Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar

Muhammed
27 Aralık 2024 15:56
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
20 Ağustos 2024 10:07
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
16 Ocak 2024 11:19
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
03 Temmuz 2024 14:48