Beko Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar

Muhammed
27 Aralık 2024 15:56

Merhaba. Beko marka buzdolabım 5. senesi dolmadan motor arızası verdi ve garantiden motoru değiştirildi. Geçen 4-5 ay önce dolap soğutmamaya başladı. Yetkili servisi çağırdık, geldiler ve hiçbir yerini kontrol etmeden 'gazının bittiğini' söyleyip gaz takviyesi yaptılar. 2 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi ve soğutmamaya başladı. Tekrar servisi çağırdık, geldiler; bu sefer dolabın iç tarafının arka kısmındaki paneli söktüler ve arka duvarın şiştiğini fark ettiler. Bu şişliği ucu sivri bir cismin ucunu ısıtarak delikler açtılar ve şişliği bastırarak boşalttılar. Servis yetkilisinin dediğine göre 1-2 tane daha böyle tamir etmişler (ben bu tamir işine hiç güvenmedim tabi) ve çalışıp çalışmayacağından da emin olamayacaklarını söyleyip gittiler. Dolap 3 ay sonra tekrar aynı hatayı verdi ve bu hasar gövde hasarı olduğu için tamiratı mümkün değil, kendilerine anlattım ama ısrarla bunu yaptılar. Geçenlerde dolap tekrar aynı arızayı verdi ve bu sefer dolabı alıp servis merkezine götürdüler. Ben ısrarla dolabın tamiratını istemediğimi belirttim kendilerine ve bana tamir edilemez raporu yazmalarını istedim ama yapmadılar. Şimdi arayıp bana dolabı tamir ettiklerini söylediler. Kendilerine, 'Yaptığınız tamiratın 2 ay sonra tekrar arıza vermeyeceğine garanti veriyor musunuz?' diyorum, 'Hayır biz garanti veremeyiz' diyorlar. 2-3 defa dolabın arızası yüzünden onca malzeme telef oldu. Bir daha Beko markasına uzaktan dahi bakmayacağım.

28 Aralık 2024 13:16 (Şikayetten 21 saat sonra)
Muhammed
29 Mayıs 10:51

Merhabalar. Daha önce şikayet vara yazdım bir daha yazıyorum. 3-4 ayda bir arıza veren bir buzdolabınız var ve ben sıkıldım artık servis çağırmaktan nasıl bir firmasınız ki ürününüzün arkasında durmuyorsunuz? Gelen servis 3-4 aylık mı onarım yapıyor? En buzdolabını boş bir alana çıkarıp benzin döküp yakacağım ve videosunu çekip yayınlayacağım o derece nefret ettirdiniz ürünlerinizden.

Nurten sonuçtan memnun

Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz

Nurten
05 Haziran 2024 21:18
"Ücret farkı ödedik yeni dolap gönderdiler. Teşekkür ederim. Temennim bu da 7 yılda bozulmasın, her birkaç yılda bir dolap alamam. İnşallah bu barı dayanır. Beko'ya marka olarak güvenilir diye alışveriş yapıyoruz güvenimiz boşa çıkmasın lütfen"
Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
15 Haziran 2024 14:16
"Dolabımı değerinde sıfır bir ürün ile değiştirdikleri için teşekkür ederim. Aslında bu sorunu ikinci kez yaşadığımda yapılması gerekirdi çok uzun süre (6 yıl) bu sorunları yaşamak durumunda kaldım. Çözülmesine sevindim şimdi gelen buzdolabımdan memnunum belirli bir zaman sonra aynı veya farklı bir hata verir ise güncelleme yapacağım."

Ali
21 Temmuz 00:11
dort-yillik-beko-buzdolabinda-bitmeyen-arizalar-ve-haksiz-degisim-ucreti-1.pdf
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Dolap Arızası Ve Ücretli Değişim Talebi

Okan
19 Kasım 2024 19:55
Beko Dolap Arızası Ve Ücretli Değişim Talebi
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
25 Temmuz 2024 18:57
"Teşekkürler Beko müşteri temsilcileri çok teşekkürler"
Beko Kategorileri