06 Kasım 2024 15:42

Beko marka 31225 a Ekolojik inverter 12.000 BTU split klima montajı için 05.11.2024 tarihinde 4 kişi geldi.

1) Dış ünitenin pencere altına montaj olmayacağı pencerenin sağ tarafına uygun olacağı söylendi. Fakat resimde görüldüğü üzere ünitenin bir kısmı duvarda bir kısmı penceremin görüş açısını kapatmaktadır. Evimin deniz manzarasını kapatmakta ve binanın dışından bakıldığında ise simetrik bir görüntüsü bulunmamaktadır. Ekte resimleri mevcuttur.

2) Ayrıca montaj ekibine montaj esnasında vakum yapılmasını talep ettiğimde gerek olmadığını beyan ettiler. Vakum yapılmayan klimaların en az 5 yıl ömrünün kısaldığı bilinen bir gerçektir.

3) Ekte resmi bulunan salon duvarına montaj edilen iç ünitede ise boruların bitim yerindeki plastik aksam oturtulmamıştır.

4) Montaj sırasında bakır boru kullanılmamıştır.

5) Montajdan önce keşif için servis gelmemiştir.

Montajda yapılan aşağıdaki hataları 08502100888 numaralı çağrı merkezine 05.11.2024 ve 06.11.2024 tarihlerinde arayarak ilettim.

Bu yaşanan tüm sorunlarımın ivedilikle giderilmesi için tarafınızdan yetkili kişilerin veya başka servisin gelmesini talep etmekteyim.

06 Kasım 2024 18:15 (Şikayetten 2 saat sonra)
07 Kasım 2024 10:06

Sayın Yetkili, Gebze servisiniz biraz önce aradı. Aynı ekip geleceğini ve vakum yapmayacağını ilettiği için servisin evime gelmesini kabul etmedim. Beko firmasından bilir kişi talep etmekteyim. Tarafınızdan vakum yapılmadığı ve ünite yeri değiştirilmedi takdirde, tarafımdan başka servise yaptırıp Beko servisinin yaptığı montaj hatalarını tutanak haline getireceğim. Montaj hataları ve yapacağım masraflar için yasal yollardan hakkımı arayacağımı bilgilerinize sunarım.

Dostum hiç uğraşma yapmıyorlar bende senin gibi vakum yapılmadı hareket heyetine başvurdum haklı bulundum vakum yapılmadığı için bugün gelip yeni cihazla değiştirilip vakum yapıldı kurulumda yapılmadıysa sonradan olmuyor

Asuman
21 Ağustos 2024 17:57