Beko Klima Mağduriyeti. Evim Zarar Gördü

Beko Klima Mağduriyeti. Evim Zarar Gördü
26 Haziran 2024 19:07

Beko Marka klimayı Bursa/Şekerciler Beko bayiinden satın aldım. Yaklaşık 20 gün sonraya randevu verildi bekledik gelip kurdular (1). Kuranlar Taşeron çalışandı. Servis gitti 5 dakika geçmeden su akıtmaya başladı iç ünite. Hemen aradım işleri bitince geldiler (2) baktılar yapıp gittiler. 2 dakika durun dedim izleyelim ama dinlemediler 5 dakika sonra tekrar su akıttı. Aradım işleri bitince tekrar geldiler (3). Yine aynı olaylar 5 dakika tutamadık evde gittiler ve tabii ki yine su akıttı aradım yarın geliriz dediler. Geldiler (4) ama bana ulaşamamışlar, iş yerinden izin alıp onları bekliyordum evde... Satın aldığım yere gittim iade talebi için bayiide servisi aradı 2 gün sonra geleceklerini söylediler geldiler (5). Tabii ki yine su kaçırıyor. Şimdi kimseye de ulaşamıyoruz. Çağrı merkezi aradık 15 gün sonraya randevu verildi. İade edemiyorum. Evime 5 kez gelindi. Malı satanlar malına sahip çıkmıyor, servis yaptığı işin arkasında değil. Evin kapısı su aldı şişti yerinden attı, duvarlar kabardı. Klima duvarda süs diye duruyor sıfır aldık mağduruz

27 Haziran 2024 01:01

Servis gelir 10-15 gün sonra randevunuzda bakar diye geri bildirim alıyorum. Muhatap yok. Sıfır ürün ya mal kusurlu ya da işçilik hatası var. O bile belirsiz

27 Haziran 2024 17:34

Servis adrese geldi müdahalede bulundu. Borudan su geliyor bu seferde

28 Haziran 2024 16:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Temmuz 2024 13:15

Geldiklerinde ilgilendiler teşekkür ederim (7) problemim çözülmedi. Başka bir işlem için tekrar geleceklerini söyledi arkadaşlar

16 Temmuz 2024 20:49

8. Ye evime geldiler. En son çare klimanın yerini değiştirmek teklif edildi. Kabul ettik çünkü çözülmüyor değiştirildi. Yine kırdık duvarları, kapı duvar zaten su almasından dolayı hasarlı. Tekrar su akıtıyor. Bu sefer çok şükür ikna oldular klima değişimi yapılacak. Randevu için arandım ancak gelen olmadı. Son durum bu şekildedir

Pelin
29 Temmuz 2024 18:19

Özgür
19 Temmuz 2023 10:49
Eren sonuçtan memnun

Eren
07 Ağustos 2024 18:42
"Biraz sancılı bir süreç oldu ama halloldu. Teşekkürler..."
Beko Klima Takım Hatası
Beko Klima Takım Hatası
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
14 Temmuz 2023 09:02
Beko Klima Pişmanlıktır
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
23 Haziran 2025 10:25
"Teşekkür ederim Beko sorun giderildi memnun oldum iyi firma olduğunu kanıtladı"

Beko Kategorileri