Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Beko Cm10120 Ses Sorunu Ve Makine Değişik Talebi

Aylin
19 Şubat 2024 20:40

Beko cm10120 marka çamaşır makinesini 1 yıl önce bayiden satın aldık. Aldığım günden bu yana tambur dan garip sesler geliyordu. İlk 1 ay sırf bu ses için 2 defa servis çağrıldı. Ne hikmetse mühendisler seste bir sıkıntı olmadığını söyleyip konuyu kapatmaya çalıştılar. Bunun üzerine aynı sebepten birkaç defa daha çağırdık ve sonunda amortisörünü değiştirmeye karar verdiler. Önce bir tanesini denediler sorun hala devam edince diğer sabit 2 amortisörünü değiştirdiler. Bu sayede ses geçti. Aynı gün sıkma esnasında sanki içerisinde vida varmış gibi değişik sesler çıkarmaya başladı. Bunu servisçi de duydu. Kayıtlarımız da mevcut. Ve biz servisten makine değişimini talep ettik. Üst mercilere iletileceğini belirttiler sonraki gün buna da red cevabı aldık. Araştırdığımda bozuk amortisörle çalışan makinelerde tambura ciddi zarar verdiğini öğrendik. Evde ki tüm eşyalarım Beko. Ben markaya ve kalitesine güvenerek aldım tüm eşyaları mı. Ama görüyorum ki hata etmişim. Tüketici Hakem Heyeti'ne tüm başvuruları mı videolu ispatlı şekilde yapacağım.

20 Şubat 2024 11:36 (Şikayetten 14 saat sonra)
Aylin
22 Şubat 2024 12:07

Merhaba değişim konusunda sorunlarımı dile getirdiğim halde yardımcı olunmadı. Tüketici Hakem Heyeti ile konuyu halledeceğiz.

Beko CM10120 Çamaşır Makinesi Ses Problemi

28 Şubat 2024 22:49

Taha
17 Eylül 12:35
Beko Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Değişim Talebimiz Karşılanmıyor
beko-camasir-makinesi-surekli-arizalaniyor-degisim-talebimiz-karsilanmiyor-8.jpg
beko-camasir-makinesi-surekli-arizalaniyor-degisim-talebimiz-karsilanmiyor-2.jpg
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
25 Ocak 2024 19:11