Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Ses

Yeliz
24 Mart 2024 00:34

Beko'dan bir çamaşır makinesi aldım kurulumu kasımda yapıldı ben şubatta kullanmaya başladım yeni ev kurduğum için. Makinem aşırı ses çıkardığı için servis geldi ve üretimden veya taşıma sırasında motorda bir hasar oluştuğu söylendi bir hafta sonrası yani bugün yenisi geldi fakat aşırı su alıyor ıslak bırakıyor ve aşırı sesli çalışıyor. Yeni kurulumu sağlanan ve ilk defa çalışan makine nasıl bunu yapar? Yine servis talebi oluşturdum kesinlikle üretim hatası olan bir seri bir daha değiştirseler aynı problem olacak yeni makine nasıl iki kere değiştirilir iki ayı bile dolmadı? İlgilenirsin gerekirse üst modeli veya güncel fiyatından iadesini istiyorum. Bu durumla ilgilenin bir daha asla Beko tercih etmeyeceğim.

01 Nisan 2024 10:31

Daha önce Beko konusunda buraya bir şikayet oluşturdum. Bana iki kere bozuk makine gönderdiler üretim hatası olarak ve şu an bana bir fiyat veriyorlar bu fiyattan makine seçin diye o fiyatta makineleri yok alt modeller var ben aptalmışım bu parasını verip aldığım makinenin altını alacağım. Güncel fiyattan para iadesi yapsalar bile o fiyata zaten makine yok. Üst model içinde fark çıkartacaklarmış hem kendi hataları yüzünden ben mağdur oluyorum. Hem de evime sürekli servis gönderiyorlar gelen servis zaten makine bozuk deyip gidiyor. Kıyafetlerimin hepsi mahvoldu. Benim bu zararımı karşılayın bana adam gibi bir makine gönderin. Tüketici heyetine başvuracağım yoksa

24 Mart 2024 13:21 (Şikayetten 12 saat sonra)

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
25 Ağustos 2023 00:36
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
25 Ağustos 2024 12:15
"Şikayet var üzerinden yapmış olduğumuz şikayetimize hemen dönülüp iletişime geçilerek sorun giderildiği için teşekkür ederim."
Gani sonuçtan hiç memnun değil

Gani
20 Ocak 2025 17:26