Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kötü Ürün Çamaşır Makinesi Hüsran

Ayşe
02 Şubat 2024 02:29

CM9101 Beko marka sıfır çamaşır makinesi aldım iki ay önce. Montajı yapıldığından beri çok yüksek sesle çalışıyor. Aşırı derecede rahatsız edici bir ses çıkarıyor, evin içinde sanki yüksek sesle süpürge çalışıyormuş gibi. Defalarca servise durumu bildirdim, müşteri hizmetlerine defalarca dile getirdim ancak evime bir kez servis geldi. Servis elemanı, çamaşır makinesini çalıştırmamı istedi. Çalıştırdım, fakat o gelene kadar makine henüz yeni başlamıştı ve makineyi durdurdu. Sorunumu dinledi ve ayrıldı. Ben makinenin değişmesini istedim çünkü bir önceki makinemde bu sorunları yaşamamıştım. Şikayetimi kime ileteceğimi bilmiyorum. Beko'nun servis hizmetinden memnun kalmadım. Yaklaşık dört ya da beş hafta evde servis bekledim, gelmedikleri halde geleceklerini söylediler, tarih verdiler ve sürekli diğer haftaya ertelediler. Ne yapmam gerekiyorsa yapacağım, gerekirse Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım. Çünkü özellikle sıfır alınan bir makinenin bu kadar yüksek sesle çalışması ve rahatsız etmesi kabul edilemez.

02 Şubat 2024 16:19 (Şikayetten 13 saat sonra)
Ayşe
22 Şubat 2024 17:47

Bilmediğiniz ürünü araştırın. Bu hatayı yaptığım için şu an bunun sıkıntısı ile uğraşıyorum. Beko kesinlikle sorumsuz davranıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu anlattığımda insanlar sabırla dinleyip bana yardımcı olmak istiyor ancak ben müşteri hizmetleri dışında kimseye sorunumu ulaştıramıyorum. Artık Beko'dan tüm evraklarımı istedim faturalarımı dahil tüketici heyetine elimdeki olan şikayet kayıtlarımı ve videolarımla gideceğim. Çünkü 3 aylık makinem 10 yıllık makine gibi gürültülü çalışıyor ve asla servisler bakmıyorlar bile. Servis çok sorumsuz elimde ki videoları göstermek istediğimde biz video ile çalışmıyoruz dediler sorunumu anlattığımda yüksek ses için yapacak bir şeyimiz yok dediler. Değişim talebime karşılık olarak fabrika bana üretimi bu şekilde dedi ve kestirip attı hoş değil ben paramı sokağa atmayacağım sonuna kadar bu konunun takipçisi olacağım yardımcı olmadıkları gibi beni Mahmutbey servis çok bekletti gelmediler her hafta gelecekler diye bekledim ancak gelen servisteki Oğuz bey ilgisiz şekilde şikayetinizi alıyorum iletirim dedi videolarıma bakmadı bile sağ olsunlar bilmediğiniz kullanmadığınız ürünü araştırın

Hicran sonuçtan memnun değil

Hicran
13 Haziran 2024 00:42

Beko Çamaşır Makinesi Gürültü Çalışıyor. Şirket Çözüm Bulamıyor.

Muhammed
27 Ağustos 2024 10:44
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
02 Nisan 2024 13:34
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Beko Sıfır 11 Kilo Çamaşır Makinesi Sorunu

Levent