Beko Çamaşır Makinesi Para İade Talebi

Beko Çamaşır Makinesi Para İade Talebi
23 Mayıs 2024 19:447.510

17.10.2023 tarihinde Beko markasından cm 11140 11 kg kapasiteli bir çamaşır makinesi satın aldık. Ancak, makineyi aldığımız günden beri kurutma moduna geçtiğinde aşırı ses çıkarmakta ve yerinden oynamaktadır. Bu durum, makineyi evde yokken çalıştırmamıza engel oluyor çünkü ciddi sarsıntılar yaparak büyük ölçüde yerinden çıkıyor.
İlk servis kaydımızı oluşturduğumuzda teknik ekip gelip ayaklarını değiştirdi, ancak sorun devam etti. İkinci servis talebimizde, ayakların birinin uzun, diğerinin kısa olduğunu söyleyerek tekrar ayak kontrolü yaptılar. Maalesef bu da sorunu çözmedi.
Sorun devam ettiği için üçüncü defa, 21.05.2024 tarihinde servis geldi ve makinenin amortisöründen ses geldiğini, bu nedenle parçasının değişmesi gerektiğini söylediler. Ancak yeni alınan bir makinenin amortisör parçasının değiştirilmesi gerektiği bize mantıklı gelmediğinden bu çözümü kabul etmedik. Beko markasını tercih etmemizin nedeni sorun yaşamamak isteğimizdi, fakat şu anda tam da bu tür bir sorunla karşı karşıyayız.
Bir cihazda üç defa aynı problem yaşanırsa koşulsuz iade veya değişim hakkımızın olduğunu belirttiğimiz halde, tarafımıza yardımcı olunmadı. Bu sebeple makinenin para iadesini talep ediyoruz.

24 Mayıs 2024 11:41 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

Maşallah
24 Mayıs 2024 12:31

Sevgili Beko Müşteri Hizmetleri, İlginiz için teşekkür ederim. Ancak, yaşadığımız sorun hala devam etmektedir ve şimdiye kadar sunduğunuz çözümler maalesef yetersiz kalmıştır. Makinemizin sorunlarının çözülmesi için parça değişimi dayatması yapılıyor ve bu durumdan memnun değiliz. Yeni aldığımız bir ürünün defalarca tamir görmesi yerine, sorunlarının köklü bir şekilde çözülmesini beklemekteyiz. Üründe yaşanan problemin kronik olduğunu ve bu nedenle parça değişiminin bir çözüm olmayacağını düşünüyoruz. Bu nedenle, daha önce de belirttiğimiz gibi, makinemizin iadesini veya değişimini talep ediyoruz. Konunun acil olarak çözüme kavuşturulmasını rica eder, gerekli işlemlerin ivedilikle yapılmasını bekleriz. Saygılarımla,

Ahmet
28 Mart 2025 10:12

Aynı şikayet bende de var malının arkasında duran bir marka değil Beko her yerde kötüle kardeşim olmadı al bir şişe benzin götür aldığın bayiinin önünde benzin döküp yak

Selinay
31 Ocak 2025 01:02

Bende memnun değilim yeni aldıktan sonra aynı şekilde ses oldu amortisör değişti keşke izin vermeseydim

Alikemal
2 Kasım 2024 16:18

Beko Çamaşır makinesi hatalı ürünü Kabul etmiyorlar

Alikemal
2 Kasım 2024 16:15

Kardeş Hiç uğraşma ben aylardır hatalı ürünü kabul ettiremiyorum vakit geçirmeden iade ettir Bu ürün alan birtane memnun duymadım

Tümünü Gör

Ela
Yeni Aldığım Beko Çamaşır Makinenin Nasıl Çalıştığını Kendiniz İzleyin

Yeni Aldığım BekoÇamaşır Makinenin Nasıl Çalıştığını Kendiniz İzleyin

Kübra
Beko'dan Bir Daha Bir Çöp Bile Almam!

Beko'dan Bir DahaBir Çöp Bile Almam!

Emre
Beko Cmx11140 Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor!

Beko Cmx11140Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor!

Kazım

Öne ÇıkanKonular