Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bulaşık Makinesi 30 Dakika 35derece Programı Devamlı Yıkıyor

Beko Bulaşık Makinesi 30 Dakika 35derece Programı Devamlı Yıkıyor
07 Temmuz 2024 15:39

İki yıl önce aldığım Beko 4 programlı bulaşık makinesi paslanma sorunundan dolayı değişim yapıldı. Bu sefer de gelen 4 programlı bulaşık makinesinin 30 dakika 35 derece programı ilk zamanlar normal zamanında yıkayıp bitiriyordu, sonradan 0:01 son dakikaya geldiğinde 25 dakikaya atıp tekrardan yıkama yapıyor veya 0:01'de takılı kalarak 5 veya 6 dakika yıkama yapıyor, bitiminde içindeki tabak ve bardaklar ıslak bir şekilde kalıyor. 3 sefer servis gelmesine rağmen sorun giderilmedi ve en son makinemi atölyeye götürdüler. Atölyeden gelen makinem aynı arıza ile geri geldi ve deterjan gözünün yanında küçük darbesi var. Makinenin değişimini talep ediyorum. Yetkili Beko müşteri hizmetleri inşallah bu talebimi değerlendirir. Ayrıca bulunduğum yerdeki servis, makinenin kısa programını kullanmamam gerektiğini söylüyor. Ben neden 4 programlı makine aldım o zaman? Kullanılmayacaksa neden Beko 4 programlı bulaşık makinesi üretimi yapıyor? Deterjan konusunda illaki Fairy veya Finish kullanacağım diye bir şey yok, bu da servisin bana söyleyeceği bir şey değil. Servisin bana çözüm sunması lazım, kullandığım program ve deterjan benim sorunum.

07 Temmuz 2024 17:33

30 dakika 35 dereceden kısa bir video

07 Temmuz 2024 17:51

30dk 35derecede yıkama kısa video

08 Temmuz 2024 10:22 (Şikayetten 18 saat sonra)
13 Temmuz 2024 16:30

Bulaşık Makinesi 1 hafta oldu atölyeden geleli hâlâ çözüm yok müşteri hizmetleri bu konuda bilgilendirmede yapmadı dünya markası Beko adına yakışmıyor önceliğiniz müşteri memnuniyeti olması lazım müşteri mağduriyeti değil en kısa zamanda makinenin bir üst model ile değişimini talep ediyorum

Hulya
02 Ekim 2023 20:58
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bulaşık Makinesi Sorunu Bir Yıldır Çözülmüyor Teknik Servis Sonuçsuz

Mahsun
02 Eylül 16:05
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
11 Mart 2024 14:16
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
28 Ekim 2023 13:59