Selin sonuçtan memnun

Beko BM 4044 E01 Hatası

23 Eylül 2024 17:28
Selin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, teşekkürler”

2 kere kullanmış olduğum Beko BM 4044 makinem E01 hatası verdi. Daha yeni makine olmasına rağmen böyle bir sıkıntıyla karşılaşmak gerçekten Beko'dan aldığıma pişman etti. Üstelik servisleri tam bir fiyasko. İnternet üzerinden servis talebi oluşturduk 17:00-19:00 arasına ve saat 15:00'da arayıp o saatlerde çalışmadıklarını 18:00'a kadar çalıştıkları bildirdiler. O zaman neden o saat yazıyor ve neden randevu veriyorsunuz diye soruncada verecek cevapları kalmıyor. Ve daha da komiği kendi kafalarına göre benim randevu saatimi değiştirip evde olmadığımı dile getiriyorlar. Tekrardan randevu almam gerekiyormuş. Tam anlamıyla mağdur ettiniz. Üstelik müşteri hizmetleri de çok kaba tersleyerek konuşuyorlar sırf kendilerini haklı çıkartabilmek için. Bir daha tercih etmeyeceğim bir marka oldu.

23 Eylül 2024 18:33 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Eylül 2024 17:23

Şikayetim hala bir sonuca kavuşamadı her geçen gün daha çok mağdur ediliyorum. Yeni evliyim ve 2 haftalık makinemi kullanamıyorum. Servis geldi makinemin gövdesinin paslandığını söyledi ve parça bekliyoruz. 2 hafta önce kullanmaya başladığım makinenin gövde kısmının nasıl paslanmış olabildiğini aklım almıyor. Üstelik servisten sonra makineyi kullanmadığım halde sürekli makinenin altından su geliyor ve her gün elde bulaşık yıkadığım yetmiyormuş gibi bir de yerdeki suları siliyoruz.

06 Aralık 2024 16:02

Sorunum çözüldü, teşekkürler

Beko BM4044 Bulaşık Makinesi Süre Atlama Sorunu

Buket
22 Nisan 2024 19:59

Enes
10 Kasım 2023 08:41
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
22 Kasım 2023 15:23
Beko BM4044 Bulaşık Makinesi Ve CM10120 Çamaşır Makinesi Sorunu
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
14 Şubat 2025 15:42
Beko Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı: Arızalar Ve İade Sorunları
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
10 Mayıs 2024 18:07