Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ayıplı Ürün, Servis Sorunu

06 Nisan 2024 00:22

2022 temmuz ayında Beko marka bir çamaşır makinesi satın aldım. 2024 şubat ayına kadar kullandığım makinenin içindeki amortisör arızalandı ve servis tarafından değiştirildi. Ancak, makineden sıkma ve yıkama yaparken ses gelmeye başladı. 'tak tak tak' şeklindeki ses nedeniyle servisi çağırdık ve makineyi aldılar. Gövde değişimi yapıldığını belirtip makineyi geri getirdiler fakat ses sorunu devam etti. Ürün, servisten gelirken yağmur ve kar altında korumasız bir şekilde taşındı. Bu nedenle makinenin üzerine su sıçradı ve elektriksel aksamı zarar gördü. Teknik servis, çamaşır makinesinin içindeki çamaşırların dengesiz dağıldığını ve bu yüzden ses yaptığını ifade etti. Fakat bu durum kabul edilebilir bir açıklama değil. Servis sahibi, makinenin 2 yıllık garantisini uzatmayı teklif etti. Biz ise makinenin değişimini talep ettik, ancak servis ısrarla bir sorun olmadığını iddia ediyor. Beko markasından şikayetçiyim; bir çamaşır makinesi sorununu çözemedikleri için mağdur oldum. Gerekli tüm mercilere başvuracağım ve hakkımı arayacağım. Zamanında 4000 TL'ye satılan bir makine yerine 9000 TL ödeyerek kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün almayı ummuştum, ancak hayal kırıklığına uğradım. Beko firmasının bu duruma gereken önemi vermesini ve sorunun çözümü için gerekli adımları atmasını talep ediyorum.

06 Nisan 2024 11:49 (Şikayetten 11 saat sonra)
15 Nisan 2024 17:23

Koskoca Beko firması lokasyondan dolayı başka servis gönderemiyor iki yetkili servise de uzaklığımız aynı km bu kadar bos bir is olamaz ısrarla servis göndermemek için caba gösteriyorlar başka servis bakmıyormuş buraya

12 Mayıs 2024 08:38

11.05.2024 tarihinde evimi çamaşır makinesi yüzünden su bastı evim 3 katta tüm laminatlarim şişti aylardır söylememize rağmen makine arızalı dememize rağmen koskoca Beko bir makineye çare bulamadı artık insanlığımızdan çıktık fazla değil 2 ay içinde servise değişim talebimin de bulunduğumuz halde kimse ilgilenmiyor su bastığı esnada elektrikten biz carpilsaydik bunun hesabini kim verecek Yazıklar olsun Beko'ya Yazıklar olsun böyle servislere Yazıklar olsun insan sagligi ancak bu kadar hiçe sayılır insana müşteriye ancak böyle değer verilir bir daha asla Beko mu kesinlikle almayacağım koskoca dünya devi Beko bir makine yüzünden bu hallerde yalan dolanla is yapılıyor evime kaç defa servis gelidigi kayıtlarda mevcut sorunu çözün artık bu makineyi değiştirin artık

06 Mayıs 2024 17:54
Beko Kendi Vermiş Olduğu Ek Garantiyi Kabul Etmiyor
Beko Kendi Vermiş Olduğu Ek Garantiyi Kabul Etmiyor
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Beko Sıfır 11 Kilo Çamaşır Makinesi Sorunu

Levent
08 Mayıs 2024 19:38
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
29 Mart 2024 17:07

Beko Çamaşır Makinesi Bozuk Geldiği Halde Yenisiyle Değiştirilmemesi

Neslihan
27 Mart 2024 19:11
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Cm 9101 S Çamaşır Makinesi

25 Ocak 2024 18:18