Özlem sonuçtan memnun değil

Beko Ankastre Fırınında Silinen Göstergeler

12 Aralık 2024 23:40

Merhaba, Beko marka ankastre setinin fırınının sıcaklık ve pişirme göstergeleri silindi. Yardımcı olur musunuz? Böyle bir markaya bu yakışmıyor. Bu konuda sıkıntılıyım, yardımcı olur musunuz? Ben bu yazılarını nasıl okuyabilirim? Kek vs. pişirirken sıkıntı oluyor...

12 Aralık 2024 23:26

Beko ankastre setimin fırındaki pişirme ve derece göstergeleri silindi bir şey pişirince hangisi olduğunu anlamadığımız için ya yanıyor ya da çiğ kalıyor bu ürünü bn bundan 9 sene önce aldım bu konuda ne yapmam lazım göstergeleri dereceleri nasıl düzeltiriz

13 Aralık 2024 12:35 (Şikayetten 12 saat sonra)
14 Aralık 2024 15:26

Beni aradınız diye mesaj geldi fakat beni kimse aramadı henüz bu konu ile ilgili

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonunda Beko Ankastre Fırının Paslanması Ve Saygısız Müşteri Temsilcisi Şikayeti

Damla
03 Mart 23:18
Doğukan sonucu yetersiz buldu

Doğukan
21 Mayıs 2025 10:35

Yasemin
13 Mayıs 2025 15:26
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ankastre Fırında Özellik Eksikliği Ve Pişirme Sorunları

Erdem