Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ankastre Fırının Patlaması

11 Eylül 2024 23:09

Beko ankastre fırın aldık 4 sene önce, haliyle garantisi bitti ama normal bir derecede, 180'de çalıştırırken bir anda patlama sesi geldi ve iyi ki içeride değildik. Fırının orta camı camla buz arası patladı. Sorun tüketici değil, üretici kaynaklıdır ve üstüne servis bizden ekstra ücret aldı. Orta camda ne gibi bir tüketici hatası olabilir? Peki bir de ücret alınıyor üstüne!

12 Eylül 2024 14:15 (Şikayetten 15 saat sonra)
15 Eylül 2024 00:42

Teknik servis eve gelip hiçbir şekilde açıklama yapmadan ücreti söyledi gitti cam değişecek dedi iyide ortadaki cam neyden kaynaklı patladı insan bir açıklama yapar firmaya bildirir garantisi bitmiş olsa da bu durumun olması hiç normal değil ve elden para alınıp çağrı merkezi tarafıma ulaştığında ödemeyi yapmışsınız geri iadeyi sağlayamıyoruz diyorsunuz hata olduğunu kabullenmişsiniz ama bu ne saçmalık ya ilk irtibata geçtiğinizde ödeme yapmamam gerektiğini söyleseydiniz o halde bu mu çözüm yolunuz gerçekten asla tercih etmeyeceğim bu markayı haram olsun hakkım

Tuğsem sonuçtan memnun

Tuğsem
15 Nisan 2024 19:38
Beko Fırın Camı Patladı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Mayıs 2025 17:07
Beko Ankastre Fırının Camı Patladı, Güvenlik Ve Garanti Mağduriyeti Yaşadım
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Aytekin
15 Ağustos 2024 21:10
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
07 Ekim 2024 12:38
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ankastre Fırının İç Camı Temizlik Sırasında Patladı Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Ertuğrul
29 Temmuz 2025 20:34
beko-ankastre-firinin-ic-cami-temizlik-sirasinda-patladi-garanti-kapsami-disinda-birakildi-6.jpg
beko-ankastre-firinin-ic-cami-temizlik-sirasinda-patladi-garanti-kapsami-disinda-birakildi-3.jpg
Beko Kategorileri