Beko Aksey Dayanıklı Tük. Mal. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kadıköy Şikayeti

Ecem
18 Ağustos 2023 15:58

11.08.23'te osmanağa Mahallesi serasker Caddesi'indeki Beko mağazasına uğradım. S*** c****** isimli çalışan bana yardımcı oldu. Bm3043 bulaşık makinesini ve oliz indirimiyle 15.250-tl'ye gelen 970463mb buzdolabını satın aldım. Bir de eski makine ve buzdolabının su akıttığını, pas yaptığını, teslimden bir gün önce servisten gelip alıp alamayacaklarını sordum. Alabilecekleri söylendi.

Bulaşık makinesinin ellerinde olduğunu; ancak buzdolabının 15 Ağustos'ta geleceğini ve 16 Ağustos'ta bana teslim edebileceklerini ilettiler. 15 Ağustos'ta eskileri aldılar. 16 Ağustos'ta öğleden önce bulaşık makinesini getirdiler. Buzdolabı gelmeyince bayiyi aradım. S*** bey'in izinli olduğunu, ancak yarın kendisine ulaşabileceklerini ve gün içinde buzdolabının gelmeyeceğini söylediler. Ben de en azından dolabın ne zaman gelebileceğini söylemelerini istedim. Yiyeceklerimin bozulduğunu, buzdolabına ihtiyacım olduğunu söyledim.

S*** bey'in izni bittiğinde onun yardımcı olacağını söylediler. 17.08.23'te s**** bey'i teslim edilmeyen buzdolabı için aradığımda bir üst model buzdolabı gönderebileceğini; ama arada 750 TL fark olduğunu bunun yarısının benim tarafımdan yarısının onlar tarafından karşılanabileceğini, başka da bir şey yapamayacağını söyledi. Ben de stokta olmayan ürünü siz sattınız, sizin hatanız bir de üzerine para mı istiyorsunuz? Dedim. Bana bu şekilde, sorunlu olarak aldığım üründen hayır gelmeyeceğini söyledi.

Kendisinin bana uygun fiyatlı ürün satmaya çalıştığı için bu problemle karşılaştığını daha pahalı ürün satmaya çalışmadığı için böyle olduğunu dile getirdi. Bana daha düşük model bir dolap da gönderebilirmiş. Ben çarşamba günü buzdolabı teslim edileceği için salı günü buzdolabımı verdiğimi, benim bu akşam buzdolabına ihtiyacım olduğunu söylediğimde para iadesini hemen yapabileceğini, benim istediğim yerden buzdolabı alabileceğimi söyledi.

Ben de umursamaz davrandığını söyledim. Kendisi yetkiliyle konuştuğunu elinden bu geldiğini, bana sunduğu öneriyi benim kabul etmediğimi söyledi. Ben de sizin hatanız, bana kabul edebileceğim bir çözüm önerisi sunun dedim. Beni daha yetkili birine bağlamamı istediğimde daha yetkili yerin müşteri hizmetleri olduğunu söyledi.

Sonra yetkilisiyle görüştüğünü ücret farkını almayacağını ama yetkilisinin bu mağazadan bir daha alışveriş yapmamamı istediğini belirtti. Cuma günü buzdolabının geleceğini söyledi. Yazın ortasında buzdolabı olmadan 2 gün geçirmem istendi. Bugün işten izin almak zorunda kaldım. Asla memnun kalmadım.

Beko Buzdolabı Motor Arızası Ve Tekrarlanan Servis Sorunlarıyla Mağduriyet

Ali