Sonnur sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Proje Onay Süresi

03 Nisan 2024 10:39

Doğalgaz projesinin onaylanmasını bekliyoruz o kadar uzun sürüyor ki ramazan ayında evde doğalgazsız bir şekilde soğukta yaşamaya çalışıyoruz. Başkent Gaz'ı arayarak hiçbir bilgi alamıyorum. Yıl oldu 2024 engelli bir çocuğum var evde soğukta oturmak zorunda mıyız? Sorunumuzun acilen çözülmesini istiyoruz.

03 Nisan 2024 10:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

03 Nisan 2024 10:40

Sayın Abonemiz; Konu ile ilgili İletişim-Tesisat - Sayaç – Sözleşme numarasını ve detaylı bilgileri bizlerle paylaşmanız halinde tarafınıza yardımcı olunacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

03 Nisan 2024 12:30

Dalga mı geçiyorsunuz? Sayacı takmadan sayaç numarası nasıl verebilirim? Zaten şikayetim sayacı takmamış ve bekletiyor olmanız!

03 Nisan 2024 13:34

Sayın ilgili, Tesisat numaranızı paylaşmanız durumunda gerekli kontroller yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızla.

03 Nisan 2024 14:16

Binanın kolon onayı henüz gelmediği için ne tesisat ne sayaç numaramız var bina onayı gelmesini bekliyoruz komple bina olarak şikayetçiyiz zaten elimizde sadece adres var. Evlere yerleşildi ama onay için gelmediğinizden dolayı gaz aboneliği yapamıyoruz

03 Nisan 2024 15:50

Sayın ilgili, Adres bilgilerinizi ve başvuru numaranızı paylaşmanız durumunda gerekli kontroller yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızla.

03 Nisan 2024 16:22

İnternet üzerinden açık adres bilgisi vermek istemiyorum. Beni ararsanız telefon ile görüşmek istiyorum. Adres bilgisini telefonda vereyim.

03 Nisan 2024 16:28

Sayın Abonemiz; Tarafınız ile iletişime geçilmiştir. Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

03 Nisan 2024 17:06

Yalçın sonuçtan çok memnun