Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Hasar Fatura İtiraz

22 Ağustos 2024 12:46

Sayı : GM-2024-50004022-000-E. 205524
konu: Hasarlı Doğal Gaz Sayacı

Söz konusu yazınız ve adıma düzenlemiş olduğunuz 20.08.2024 tarih ve BZ02024002331329 numaralı 1.546,46 TL. Tutarındaki faturaya itiraz ediyorum.
Söz konusu 40. Madde’de yer alan sayaca müdahale, kontrol, değiştirme işlemleri zaten tarafımca yapılmadığı gibi güvenlik olarak da yapılamamaktadır. Saat yazıda belirtildiği gibi dağıtım şirketinin erişimine açık ve tarafınızca montajı yapıldığı yerde ve korunaklıdır. Bu sebeple sayaçta hasar oluşmuşsa ancak firmanızın elemanlarının eliyle oluşmuştur. Tutanak tek taraflıdır. Böyle bir tutanak ancak saat değiştirilmeden önce, ekibiniz, ben ve ben yoksam üçüncü bir kişinin gözlemciliğinde düzenlenebilir.
Tespit etmiş olduğunuz hasar raporunun içeriği hakkında ayrıca bilgi yazılmamıştır. (Dış Darbe/Mekanik arıza gibi. Zira bu iki durumda da benim dahlim söz konusu olamaz.
Yukarıda açıklanan nedenlerle durumun yeniden değerlendirilerek adıma düzenlenen faturanın iptali ve konu hakkında tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

Mehmet T*** Çağlar
0 53*********53

22 Ağustos 2024 12:48 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

22 Ağustos 2024 16:00

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 22.08.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

22 Ağustos 2024 16:18

Sökülen sayacın imalat etiketi, numaratör ve numaratör kapağının nasıl ve ne amaçla bizim yok edebileceğimizi de yazarsanız sevinirim. Sonuçta söktüğünüz sayacı takan da sizin elemanlarınız. Bizim sayaca müdahale etmemiz söz konusu değildir. İmalat etiketi, numaratör ve kapağının nasıl yok edildiğini yazarsanız ben de öğrenmiş olurum. Yoksa bu eksiklerle mi eski saatimiz takılmıştır. Sonuçta sabit ve yüksekte montelenmiş bir sayacı nasıl ve ne amaçla bozabilirimki

Abdul sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Sebepsiz Sayaç Değişim Ve Asla Yapılmayan Kaçak Kullanımın Cezası

11 Eylül 2024 09:54
Peren sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 11:28
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 22:34
Abdullah sonuçtan memnun