Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Doğalgaz Projesi Hakkında

23 Ekim 2023 19:40

Yıllardır aynı binada oturuyorum başıma çok enteresan bir olay geldi. Başkent doğalgazdan geldiğini söyleyen bir arkadaş evi kontrol etti. Doğalgaz projesinin eksik olduğunu söyledi üstelik proje olmazsa gazı keseceklerini söyledi ama benim projem var söylememe rağmen arkadaş dinlemedi bu konu hakkında yardımınızı bekliyorum. Her şeyim tamam 21 yıldır aynı binada oturuyoruz yardımınızı bekliyorum

24 Ekim 2023 13:48 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Konu ile ilgili İletişim-Tesisat - Sayaç – Sözleşme numarasını ve detaylı bilgileri bizlerle paylaşmanız halinde tarafınıza yardımcı olunacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

27 Ekim 2023 10:20

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

27 Ekim 2023 11:00
27 Ekim 2023 11:14

Merhaba bizim ocağımız ve kombimiz 2002 yılında Keçiören de takıldı bu projede 1998 yılındaki Etimesgut da olduğumuz ikamet abonelik tarihi var bir yanlışlık var bu işte ya yeni adresin projesi gözden kaçmış ya da kasıt var

Banu
Banu

Aynı durum 3 gün önce bizim de başımıza geldi. 25 sene önce yapılan proje ve tesisat birbirinden farklı olmamalıdır yazıyor. Eksikleri 1 buçuk ay içerisinde yaptırmadığımız takdir de gazi kesmeye geleceğiz demişler. Bu kriz ortamında biz nasıl hemen yaptıralım evde 3 tane çocuk 83 yaşında hasta kayınvalidem var. Yeter artık insanları nasıl soyacaklarını şaşırdılar

Merhaba Banu hanım İtiraz edin benim 1998 yolundaki Etimesgut daki adresin projesi görünüyor ben oysaki 2002 yolunda Keçiören de bağlattırdım kombi ve ocağı

22 Ekim 2023 20:30
Birant sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Proje Yenileme İçin Vatandaşı Zorluyor.

09 Ağustos 2024 14:47
Türkmen sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz;proje Ve Tesisat Birbirinden Farklı,

09 Eylül 2024 22:15