Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 12:33

Yaklaşık bir sene önce Atasun Optik Hilltown AVM şubesinden bir gözlük çerçevesi satın aldım. Gözlüğün camları mavi ışık filtreli, dolayısıyla uzun süreli kullanımlar için tercih etmiştim. Ancak gözlüğü sadece son bir aydır aktif olarak kullanıyorum. Buna rağmen camlarda belirli ışık açılarında fark edilen çizikler olduğunu gördüm. Ayrıca çerçevede de üretim kaynaklı olduğunu düşündüğüm kusurlar mevcut. Bu sorunların kullanım hatasından değil, üretim veya montaj kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum.

Şikayetvar’da benzer sorunları yaşayan müşterilerin, kusurlu gözlük camı ve çerçevelerinin ücretsiz olarak değiştirildiğini öğrendim. Ancak mağaza müdürü ile telefonda görüştüğümde ise, bana gözlüğü en yakın mağazaya götürüp incelemeye göndermemi teklif ediyor. Bu sürecin müşteri mağduriyetini uzatacağını düşünüyorum. Camların ve çerçevenin doğrudan değiştirilmesini talep ediyorum.

Atasun gibi büyük bir markadan daha hassas bir müşteri deneyimi bekliyorum. Bu konuda gereken hassasiyeti göstermenizi ve çözüm sunmanızı rica ediyorum. Aksi halde yasal haklarımı aramak durumunda kalacağımı belirtmek isterim.

05 Aralık 2024 09:04

Atasun Optik’ten Gözlük Almayı Neden Düşünmemelisiniz?

Son dönemde yaşadığım deneyimlerden yola çıkarak, Atasun Optik’ten gözlük almayı düşünen herkesi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. Markanın büyük bir isim olması, müşteri hizmetleri veya ürün kalitesinde aynı başarıyı sergileyeceği anlamına gelmiyor.

Bir yıl önce Atasun Optik’ten aldığım gözlükte kısa sürede hem camlarda çizikler hem de çerçevede kusurlar fark ettim. Bu sorunların tamamen üretim kaynaklı olmasına rağmen, mağaza ve müşteri hizmetleri çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemedi. Hatta Hilltown AVM mağazasındaki mağaza müdürü Okan Bey ile yaptığım görüşmede, alaycı ve ilgisiz bir tavırla karşılaştım. Bir markadan beklenen profesyonellik ve müşteri memnuniyetinin tamamen eksik olduğunu bizzat deneyimledim.

Bu sadece benim değil, birçok müşterinin yaşadığı bir sorun. Şikayet platformlarında ve sosyal medyada, benzer şekilde Atasun Optik’ten alınan ürünlerdeki kusurlardan ve ilgisizlikten şikayet eden yüzlerce insanın deneyimlerine rastlayabilirsiniz. Ürünlerdeki kalite problemlerinin yanı sıra, yaşanan mağduriyetlerin çözülmesi konusunda firmanın müşteri memnuniyetini yeterince önemsemediğini görmek üzücü.

Gözlük gibi uzun vadeli bir kullanım ürünü alırken kalite, güven ve iyi bir müşteri deneyimi arıyorsanız, Atasun Optik maalesef bu kriterleri karşılamıyor. Müşterisine hak ettiği özeni göstermeyen bir firmadan alışveriş yapmak, paranızın ve zamanınızın boşa gitmesine sebep olabilir.

Eğer kaliteli bir ürün ve satış sonrası destek arıyorsanız, alternatif markaları tercih etmenizi öneririm. Unutmayın, bir marka ne kadar büyük olursa olsun, gerçek değeri müşterisine verdiği önemle ölçülür.

Ek
04 Aralık 2024 13:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

04 Aralık 2024 16:40

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

04 Aralık 2024 17:27

Yapılan dönüşte hiçbir çözüm sunulmadı ve mağduriyetim giderilmedi. Gözlüğümdeki cam ve çerçeve kusurları tamamen üretim kaynaklıdır ve bu konuda kesin bir çözüm bekliyorum. Şikayetime kayıtsız kalınması, Atasun Optik gibi bir markadan beklemediğim bir yaklaşım. Ayrıca Hilltown AVM mağazanızın müdürü Okan Bey ile yaptığım telefon görüşmesinde, kendisi beni en yakın Atasun Optik mağazasına giderek gözlüğü incelemeye vermem konusunda yönlendirdi. Ancak bu süreçte sergilediği alaycı ve ilgisiz tavır, müşteri memnuniyetine uygun olmayan bir yaklaşım sergilediğini göstermektedir. Mağaza müdürünüzün bu tutumundan da şikayetçi olduğumu özellikle belirtmek isterim. Gözlüğümün camlarının ve çerçevesinin ücretsiz olarak değiştirilmesi konusunda ivedilikle çözüm bekliyorum. Aksi halde, süreci Tüketici Hakem Heyeti’ne taşıyacağımı ve yaşadıklarımı sosyal medya platformlarında paylaşacağımı belirtmek isterim.

04 Aralık 2024 17:44
Atasun Optik: Kusurlu Gözlük Camı Ve Çerçeve Sorunu

Atasun Optik Hilltown AVM mağazasından yaklaşık bir yıl önce mavi ışık filtreli cam ve çerçeveli bir gözlük satın aldım. Gözlüğü yalnızca bir aydır kullanıyorum, ancak camlarda belirli ışık açılarında fark edilen çizikler ve çerçevede üretimden kaynaklı olduğunu düşündüğüm kusurlar ortaya çıktı. Bu durum tamamen üretim hatası olmasına rağmen, mağaza ve müşteri hizmetleri çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemedi. Yaşadığım sorunla ilgili Şikayetvar üzerinden de şikayet oluşturdum. Oradan tarafıma dönüş yapıldı, ancak yapılan dönüşler de sorunumu çözmeye yönelik değildi. Üstelik Hilltown mağaza müdürü Okan Bey ile yaptığım telefon görüşmesinde, kendisinin alaycı ve ilgisiz tavırları beni daha da mağdur etti. Bu tür bir tutum, Atasun Optik gibi bir markanın kurumsal imajına kesinlikle yakışmıyor. Atasun Optik’ten ürünün üretim hatası olduğunu kabul edip, gözlüğümün camlarını ve çerçevesini ücretsiz olarak değiştirmesini talep ediyorum. Eğer çözüm sunulmazsa, yasal haklarımı aramak ve süreci sosyal medya platformlarında paylaşmaya devam etmek durumunda kalacağım. Atasun Optik’ten daha müşteri odaklı bir yaklaşım beklerdim. Bu durumun bir an önce çözülmesini rica ediyorum.

Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ücretsiz Cam Değişimi Sonrası Camda Kırık ve İlgisiz Mağaza Yaklaşımı

24 Haziran 2025 22:35
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:02
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Satın Aldığım Gözlüklerde Sürekli Sorun Ve Çözüm Eksikliği

03 Temmuz 2025 21:13
Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 16:02
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Gözlükte Renk Atması Ve Mağaza İlgisizliği

Cengizhan