Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 14:08

Arzum marka robot süpürgemi servise gönderdim bataryasının kullanıcı hatalı bozuk olduğunu ve bir kerelik değiştirdiklerini söylediler. Ben ne yapmışım da bataryasını bozmuş olabilirim. Fırçası kopmuştu garantisi olmasına rağmen 200 TL para alındı. Fırçalarını çekip koparmadım herhalde neyin parasını alıyorsunuz garanti kapsamındaki ürünün?
Servisten geldi şikayetlerim daha çok arttı. Süpürge şarj yerini bulamıyor, haritalandırılma yapılmıyor, çekim hiç yapmıyor açıyorum bırakıyorum oda sanki hiç süpürülmemiş gibi duruyor yerdekini çekeceği yerde ileri fırlatıyor, sürekli dönüp dönüp bir yeri dolaşıyor, açıyorum daha süpürmeden temizleme bitti diyor, alırken 3 saat çalışıyor diye sattılar yarım saat olmadan şarjı bitiyor. Daha alalı 8 ay olmasına rağmen bir de bu, sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum.

15 Aralık 2023 14:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)
15 Aralık 2023 14:11
Arzum Robotex Süpürge Arızası

Garanti şartlarında malın bütün parçaları garanti kapsamındadır yazıyor ve garanti süresi 3 yıl. 1 yıl bile dolmamışken bizden yedek parça ücreti alınıyor.

15 Aralık 2023 15:53

28 Aralık 2023 14:49

Müşteri hizmetleri aradı kargoyla ürünün alınacağını söylediler 2 hafta oldu hâlâ gelip almadılar. Geçen hafta arayıp söylediğim halde yine gelen olmadı. İllaki sürekli şikayet etmek mi gerekiyor neden takip edilmiyor?

Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Elanur

25 Şubat 2024 16:52
Anil sonuçtan çok memnun

Anil
12 Aralık 2023 16:28
"İlgili firma gayet özverili çalışıp sorunumu giderdi. Firmaya teşekkürlerimi sunuyorum. Gözünüz kapalı firmayı tercih edebilirsiniz."
Arzum X2 Robot Süpürge Bitmeyen Arızaları

Samet