Arzum Cookart Fırın Pişirmiyor!

Ayşe
22 Ekim 2023 09:36

Ürünü alalı iki ay olmuştur önceki fırınımda 170 derecede 15 dakikada kurabiye pişirdim. Bu fırın tam bu felaket 200 derece olmasına rağmen pişirmiyor yarım saatte bile pişirmiyor. Zaten öyle de altını yaktı içi pişmedi. Kek deniyorum simdi ilk defa onun da videosunu ekledim kitapçıkta 180 200 derece arası yazıyor 30 dakika da süre vermiş. Bakin videoda ben 40 dakikaya ayarladım 200 derecede fırın içi pişmesi ve dişi yanık neredeyse. Parama yazık kimse almasın Aldirmayintamamen pişmanlık iade etmek istiyorum paramla rezil oldum

22 Ekim 2023 18:04 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

28 Ekim 2023 23:43

Fırını 3 yıldır kullanıyorum ama gerçekten reza keki tam 1 buçuk saate pişiyor poğçamı taş gibi yapıyor lütfen bir çözüm bulun

Arzum Fırın Düzgün Çalışmıyor

Arzum FırınDüzgün Çalışmıyor

Görsev
Arzum Cookart Maxi Fırın Kendi Kendine Kapanıyor!

Arzum CookartMaxi Fırın Kendi Kendine Kapanıyor!

Emine
Arzum Fırın Şikayeti

Arzum FırınŞikayeti

Aysel
Arzum Ürün Kapağı Kapanmıyor!

Arzum Ürün KapağıKapanmıyor!

Keziban