Süeda sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 08:32
Süeda'nın Teşekkür Mesajı
“Merve hanım a ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Şikayetimi çok kısa sürede halletti kendisi.”

29.09.2023 tarihinde Arzum ar-1056 sürahi blender yapmış olduğum smoothie anında sürahi kısmı ortadan ikiye ayrıldı ve bacak ve elimde sıyrılma meydana geldi. Bu durumu Arzum müşteri hizmetlerine aktardığımda genel merkezden gelen sonuç garanti kapsamı dışında olduğu ve yedek parça satın almam gerektiğini söylediler.

Müşteri hizmetleri ürünün resmini ve vücuduma gelen yerin fotoğrafını istedi. Ne hakla ben size vücudumun resmini atayım. Kendim ürünü kırmış çarpmış olsaydım üzerinde durmazdım. Fakat söz konusu insan sağlığı o an çocuğumda kullanıyor olabilirdi, ya da yüzüme gelebilirdi. Bu kadar ucuz değil insan canını hiçe saymak.

Bu durumun ivedilikle çözülmesini istiyorum. Yoksa haklarımı bir vatandaş olarak tüketici mahkeme de arayacağım ve tüm sosyal medya da paylaşacağım. Yazıklar olsun Arzum da çalışan insanlar.

05 Ekim 2023 08:34 (Şikayetten 2 dakika sonra)
05 Ekim 2023 14:01

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
07 Mayıs 2024 01:08
Kasım sonuçtan çok memnun

Kasım
17 Eylül 2023 01:04
"Firmanız tarafından arandım. Arızalı parçayı adresime en kısa zamanda göndereceklerini söylediler. Firmaya teşekkür ediyorum"
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
15 Mart 2024 18:58
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
22 Kasım 2023 20:57
Ergun sonuçtan çok memnun

Ergun
14 Kasım 2023 16:21
"Merve hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim."

Arzum Kategorileri