Müjde sonuçtan çok memnun

Arzum Blender Bıçağı Dönmüyor

07 Şubat 2024 21:52
Müjde'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim kargom bugün elime ulaştı hakkıyla görevinizi yaptığınız için minnettarım iyi ki Arzum diyorum 👏🏻”

Arzum blender setimin üçüncü kullanımında bıçağı dönmeme sorunu yaşadım. Ayrıca kapağı da bozuldu. Lütfen bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Ürünü aldığım tarihten itibaren daha dört ay bile geçmedi. Ürünü güvenerek satın almıştım ancak müşteri hizmetleriyle yaşadığım iletişim sorunları ve ilgisizlik nedeniyle mağdur oldum. Problemi çözmek için aradığımda, birinden diğerine yönlendirildim ve sorunumla ilgilenilmedi.

07 Şubat 2024 21:43

Arzum blender setini alalı 5 ay oldu doğru düzgün kullanmadan bıçağı dönmemeye başladı blender kapağı bozuldu bu mağduriyetimin acilen çözülmesini istiyorum müşteri hizmetlerini aramama rağmen doğru düzgün yardımcı olmadılar lütfen mağduriyetim giderilsin

Ek
07 Şubat 2024 21:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Şubat 2024 16:46

Sorunum giderildi ürün eksikliğim giderildi çok teşekkür ederim Arzum ilgi ve alakası için

15 Şubat 2024 10:22

Piraye
14 Nisan 2025 18:26
Arzum Blender Seti: Garanti Kapsamında Olmayan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
12 Mayıs 2024 21:52
Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
19 Ocak 2024 08:19
"Müşteri temsilciyle iletişim sağlandı. Teşekkürler..."

Sinem
16 Şubat 2024 11:15