Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Arzum 1148 Smoothie Blender

Görkem
21 Ağustos 2024 15:08

Arzum AR1148 model smoothie blender satın aldım. Ürünü bir süre kullandıktan sonra çalışma esnasında bir ses geldi ve blenderın haznesindeki plastik kırılarak motor kısmının içinde kaldı. Ürünü 18 Temmuz tarihinde durumu anlatarak servise teslim ettim. 20 Ağustos tarihine kadar tarafıma herhangi bir bilgilendirme v. B bir şekilde iletişime geçilmediği için genel merkezi aradım blenderın durumunu sordum ve 20 iş günü servis süresini geçmesine rağmen ürün yapılmadığı için değişim talep ettim. Genel merkez ise ürünün iade olarak sisteme girildiğini yapacakları herhangi bir şey olmadığını eğer istersem ücretli bir şekilde onarım yapabileceklerini söylediler. Bu markayı yerli malı olduğu için tercih etmiştim fakat ne yazık ki servis, garanti ve malzeme kalitesi olarak sınıfta kaldı. Bir daha asla bu markayı tercih etmeyeceğim.

18 Şubat 2025 15:59 (Şikayetten 6 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
14 Ağustos 2024 18:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
30 Ekim 2024 12:34
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
29 Aralık 2023 14:45
"Müşteri hizmetlerinden iletişime geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Konu hakkında çok ilgili davrandı ve şikayetimle ilgili takipte olması çok hoştu. Şu an çok göremediğimiz bir ilgiydi"
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül