Seda sonuçtan memnun

Sessiz Süpürge Kabusu: Arnica Tesla'nın Gürültü Ve Kullanım Zorlukları

Sessiz Süpürge Kabusu: Arnica Tesla'nın Gürültü Ve Kullanım Zorlukları
30 Ekim 2024 16:59

Bayrampaşa Forum Carrefour mağazasında hediye olarak aldığım Arnica Tesla marka süpürge sessiz özellikte olduğu anlatılarak tarafıma satışı yapıldı. Eve gelip denediğimde döner başlığın hızar makinesinden beter halde ses çıkarması ile karşılaştım üstelik parkede kullanılmıyor müthiş bir takırdama yapıyor. Halı için ayrı başlık takmak lazımmış. Ben evi süpüreceğim derken aaa halıya geldim dur başlık değiştireyim aay burası da parke tekrar değiştireyim diyerek verdiğim parayla kendime angarya iş çıkardım. Hadi halıyı da parke başlığı yla süpüreyim desem halıda yürütmek mümkün değil başlığı. Ayar düşür yine yok. Şaka gibi. Sabahtan beri bir o çağrı merkezi bir bu çağrı merkezi yetmezmiş gibi bir de yetkili servis arayıp duruyorum. Haaa Arnica'ya ulaşmak mümkün değil. Yetkili servise de başlık mı değiştireceğim sürekli dediğimde yemek yapmadan karın doymuyor gibi laubali bir cevap aldım. Sattığı ürünün arkasında duramayan çözüm üretemeyen bir Carrefour ulaşılamayan ulaşılamayan Arnica. Ben paramla rezil.

31 Ekim 2024 07:18 (Şikayetten 14 saat sonra)
Seda
Seda
31 Ekim 2024 14:49

Süpürgenin video istendi çektim gönderdim. Karşılığında hata var gibi görünüyor servis e götürün denildi. Servise de ben götüreceğim gelip bakma yok bir rezil durum daha çekip ayaklarına götüreceğim olursa olur olmazsa olmaz diyecekler ben tekrar eve getireceğim. Arkadaşım ayıplı malınızı ben neden çekiyorum. Videoda sessiz diye belirtilen süpürgenin sesini duyabilirsiniz. Parkeye geçtiği an çıkardığı sese bakar mısınız

Değerli Seda T., 30510339 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Durdu sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 21:38
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 16:47
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Tesla Elektrikli Süpürge Kısa Sürede Bozuldu

12 Aralık 2023 15:51
Murat sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 14:55
"İlgili müşteri hizmetine teşekkür ederim"

26 Ocak 2024 14:15

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri