Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Tesla Elektrikli Süpürge Kısa Sürede Bozuldu

12 Aralık 2023 15:51

Arnica Tesla'nın en son model elektrik süpürgesi, müşteri hizmetleri ve servis hizmetleri konusunda memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Ürün, 3 yıllık garanti ve hipofiltresinin kalitesiyle öne çıkarılarak pazarlanmasına rağmen, kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra çekim gücünde önemli ölçüde azalma yaşandı. İlk kullanımda halıya yapışıp tüm tozu çekebilen süpürge, temizlik işlemlerini düzenli olarak yapmamıza rağmen performans kaybına uğradı. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimizde yerel servise yönlendirildik. Bağcılar Sungur Teknik Arnica servisine gittiğimizde, iki ayrı filtrenin değiştirilmesi gerektiği ve bunun için 340 TL ek ücret istendiğini öğrendik. Ürünün üç yıllık garanti süresi boyunca bu tür ek masrafların talep edilmesi, reklamda belirtildiği gibi filtre kalitesinin vaat edilen standartlarda olmaması hayal kırıklığı yarattı. Ürün ve hizmet kalitesinden duyduğum memnuniyetsizliğim nedeniyle Arnica markasını maalesef tavsiye edemeyeceğimi belirtmek isterim. Müşteri olarak daha fazla mağduriyet yaşamamak adına farklı alternatiflere yönelmek gerektiğini düşünüyorum.

12 Aralık 2023 21:38 (Şikayetten 5 saat sonra)
13 Aralık 2023 10:35
14 Aralık 2023 10:53
14 Aralık 2023 10:54
14 Aralık 2023 11:49
Büşra
15 Aralık 2023 00:06

Müşteri hizmetleri iletişime geçmiş olup soruna dair herhangi bir çözüm ya da çözüm önerisi sunamamıştır. Marka, ürününe sahip çıkmamaktadır. Önerim, müşteri temsilcisi hanımefendiye de ilettiğim üzere ürünü satarken 6 ayda bir filtresinin değiştirilmesi gerektiğinin özellikle ifade edilmesi, filtre kalitesinin vurgulanmaması (çünkü kaliteli değil) ve garanti süresinin diğer markalara nazaran 3 yıl olarak ifade edilerek beklenti yaratılmamasıdır. Dürüst olmadığı müddetçe bu haliyle Arnica, bir daha önermeyeceğim ve satın almayacağım bir markadır.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Parçalar Ve Yüksek Yedek Parça Maliyeti

18 Ağustos 13:07
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
21 Kasım 2024 14:55
"İlgili müşteri hizmetine teşekkür ederim"

Alp
28 Haziran 2024 12:09
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Tesla Elektrik Süpürgesi Çekmiyor!

Hafize
31 Ağustos 2023 13:48
Arnica Tesla Elektrik Süpürgesi Çekmiyor!
Demiralp sonucu yetersiz buldu

Demiralp