Arnica Süpürge Başlıkları Hayal Kırıklığı Yarattı

15 Ekim 2024 20:02

30 Kasım 2024 00:57

Yaklaşık 10 ay önce Arnica Tesla Premium elektrikli süpürgesi aldım. Normal başlık kullanıyordum, ilk başlarda çok kısa sürede tekerleri kırıldı. Daha sonra turbo başlığını kullanmaya başladım ama değişen bir şey olmadı ve bu başlığın da tekerleri kırıldı. Ayrıca başlığın arkasında bulunan makineye sabitleme yeri çok basit yapılmış, hiçbir işe yaramıyor. Yerine takayım derken kendiliğinden kırıldı. Kısacası başlıklar hiç kullanışlı değil, iki tane başlığım çöp oldu. Arnica gibi bir markanın bu kadar kötü bir başlık üretmiş olması gerçekten hiç yakışmamış. Umarım bir çözüm bulunur. ( Şikayetimi daha önce yazmıştım fakat acil şehir dışına çıkmama gerektiği için ilgilenemedim şimdi yardımcı olursanız sevinirim.)

16 Ekim 2024 07:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Burak A., 30381049 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Demiralp sonucu yetersiz buldu

13 Aralık 2024 17:02
Murat sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 14:55
"İlgili müşteri hizmetine teşekkür ederim"

Arnica Tesla Premium Turbo Brush Teker Kırılması

18 Aralık 2023 11:37
Arnica Tesla Premium Turbo Brush Teker Kırılması
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Süpürge Başlığı Sorunu Ve Garanti Kapsamı

02 Ocak 2025 22:30