Arnica Küçük Ev Aletleri Turbo Başlık Kronik Arızası Yan Tekeri Kırıldı

25 Ocak 2024 19:252.469

Arnica Tesla Premium süpürgemi beğenerek kullanıyorum. Ancak turbo başlık konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim, başlığın yan tekerleri bozuldu. Yenisini mi alsam diye bakarken bunun zaten kronik bir sorun olduğunu bir çok kişinin bundan muzdarip olduğunu okudum. Motor gücü iyi olsa da bu şekilde kronikleşmiş sorunların çözülmemesi çok üzücü. Firmanın gerekli aksiyonu alıp bana yardımcı olacağını umut ediyorum.

26 Ocak 2024 06:55 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili Pınar A., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 27690575 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Pınar
26 Ocak 2024 10:43
Eki aç

Çözüm için Arnica tarafından arandım ve sorunlu parçanın fotoğrafını istediler, ekliyorum

26 Ocak 2024 11:21

Değerli Pınar A., 27690575 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Pınar
26 Ocak 2024 15:51

Yetkili servisi aramam söylendi aradığımda ise turbo başlığın kırık parçasının tamir olmadığını yenisini alabileceğim söylendi. Bunu kendim de düşünebiliyorum zaten ekstra bir yardımları maalesef olmadı 👎🏼

26 Ocak 2024 16:00

30 Ocak 2024 10:15

Değerli Pınar A. , Ürününüze ait orijinal yedek parçaları sadece yetkili servislerimizden temin edebilirsiniz. Yetkili servis dışında temin edilen ve orijinal olmayan yedek parça kullanımlarınızdan doğan şikayet hakkında Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza detaylı bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Arnica Tesla Premium Üretimden Kalkan Dövücü Başlık Şikayeti

4 Ağustos 2023 15:35733

Arnica Tesla Premium süpürge aldım ve aldıktan bir ay sonra süpürgenin dövücü başlığı bozuldu ve bunun üzerine bende böl...

Arnica Süpürge Başlığı Garanti Sorunu

17 Aralık 2024 09:466.288

Arnica Tesla süpürgemin turbo başlığı arıza yaptı. Bir buçuk senelik ürünümün garantisi halen devam etmektedir. Yetkili ...

1 Destek

Tümünü Gör
Arnica Süpürge Halıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Arnica SüpürgeHalıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Remziye
Arnica Solara Tower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Arnica SolaraTower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Betül
Arnica Küçük Ev Aletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Arnica Küçük EvAletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Dilek
Arnica 13470 Kırmızı Işık Sorunu

Arnica 13470Kırmızı Işık Sorunu

Emre
Arnica Dik Süpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica DikSüpürge Parçası Sıkıntısı!

Öne ÇıkanKonular

Tesla Premium ET14320 Logo