24 Mayıs 2024 18:451.053

Arnica marka dikey süpürgemin halı fırçası ve tekerleği kırıldı. Tamamen firmanın kalitesizliğinden, yoksa normal evi süpürürken kırılmasının başka bir açıklaması olamaz. Ürünün 3 yıl garantili olan cihazı, 6-7 ay oldu alalı, kullanılmaz hale geldi. Asla kabul etmiyorum. Cihazı sürekli kullanmadığım halde, plastik kalitesinin standartların altında olduğu anlaşılıyor. Bu kadar kısa sürede kullanılamaz hale gelmesi kabul edilemez. Her yıl yeni bir parça almak zorunda kalmamalıyız. Eğer sorun olmasaydı kullanırken neyse diyeceğim ama kullanamıyorum maalesef. Lütfen mağduriyetimi giderin, tabii markanızın arkasında duruyorsanız.

Sema
24 Mayıs 2024 18:35
Eki aç

Maalesef bu şekil kullanılmıyor hiçbir şekilde

25 Mayıs 2024 00:40 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili Sema T., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 28872836 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

27 Mayıs 2024 10:14

Değerli Sema T., 28872836 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Kısa süre içerisinde iletişim kurabilmek için tekrar arayacağız. Dilerseniz Tüketici Danışma Hattı üzerinden tarafımıza iletişime geçebilirsiniz.. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

27 Mayıs 2024 16:05

Değerli Sema T., 28872836 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

28 Mayıs 2024 09:48

Değerli Sema T., 28872836 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Kısa süre içerisinde iletişim kurabilmek için tekrar arayacağız. Dilerseniz tarafımıza iletişime geçebilirsiniz.. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

30 Mayıs 2024 12:49

Sevgili Sema T. 28872836 numaralı başvurunuzla ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştık. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bize güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Sema
1 Haziran 2024 02:00

Sorunum çözüldü öncelikle sibel hanıma çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakadarı için teşekkürler Arnica☺️

Arnica Süpürge Garanti Sorunu

16 Aralık 2024 02:262.851

Merhabalar, Arnica marka dikey süpürge aldım ve bir sene bile olmadı. Evde 3 kişi yaşıyoruz ve iki süpürge kullanıyorum,...

Arnica Süpürge Garanti Sorunu

15 Aralık 2024 14:383.105

Arnica Solara dikey süpürge bir anda kırıldı. Hiçbir şekilde zorlama olmadı...

Tümünü Gör
Arnica Süpürge Halıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Arnica SüpürgeHalıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Remziye
Arnica Solara Tower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Arnica SolaraTower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Betül
Arnica 13470 Kırmızı Işık Sorunu

Arnica 13470Kırmızı Işık Sorunu

Emre
Arnica Dik Süpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica DikSüpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica Arızalı Ürün Ve İade Talebi!

Arnica ArızalıÜrün Ve İade Talebi!

İnci

Öne ÇıkanKonular