22 Aralık 2024 16:481.978
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Ürünü aldım eve getirdim çalışmadı servise gönderdiler arıza giderildi gelin alın dediler ben aynı ürünü istemedim başka ürün aldım, eğer siz olmasaydınız ürünü değiştirmezlerdi. Sayenizde mağduriyetim giderilmiş oldu. İlgi ve alakanız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Tüm uğraşlarınızda üstün başarılar dilerim.

Edremit Kipa AVM Media Markt' dan 18 Aralık 2024 tarihinde demli IH31050 çay makinesi ıno Arnica marka "123456789" seri numaralı satış fiyatı 2699 TL olan ürünü aldım.
Aldığım gün evde kullandım fakat su kaynağında otomatik atması gereken düğme atmadı sürekli su kaynadı. Ertesi gün ürünü aldığım yere götürdüm kontrol ettiklerinde o an arıza yapmadı. Eve getirdim 2 kez çay demledim 1. De arıza yapmadı. 2. Kez yine arıza yaptı. "su kaynadığı halde düğme atmadı". Diğer gün sabah su kaynattığımda yine aynı arızayı yaptı. Videoya çektim. Tekrar su kaynattım yine arıza yaptı. 3 gün boyu o anı videoya çektim. Bugün "22 Aralık 2024" sabah kahvaltısında çay demlediğimde ürün yine arıza yaptı. 2. Kez aldığım yere götürdüm elimde olan videoları da izlettim. Orada çalışan kişiler bana ürünü kullandığınız için değişim yapamayız dediler. Resmen insanların aklıyla dalga geçiyorlar. Bu kadar saçmalık olamaz. Ben kullanmadan ürünün çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim.
Ürünün servise gidip tamir edileceğini söylediler. 20 gün boyunca. Bu süreçte de geçici süreliğine çay makinesi verin dediğimde de bana " komşunuzdan alın" 20 gün bu şekilde ida re edin dendi çözüm yolu olarak.
Ürünü alalı 4 gün oldu.
Ben kesinlikle ürünün para iadesi yapılmasını istiyorum.

26 Aralık 2024 14:18

Hiçbir gelişme olmadı. Resmen Aklımızla alay ediyorlar. Ben paramı çöpten toplamıyorum. Kesinlikle Para iadesi yapılmasını istiyorum. En kısa zamanda. Gereği yapılmazsa yasal yollara başvuracağım. Bu kadar da olmaz. Bir daha da asla buradan alışveriş yapmayacağım.

22 Aralık 2024 20:49 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili Mehmet C., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 31070744 numaralı talebiniz incelenerek, mesai saatleri içerisinde ( Hafta içi 07:00 - 16:30 - Resmi Tatiller Hariç ) Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

23 Aralık 2024 16:07

Değerli Mehmet C., 31070744 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

25 Aralık 2024 16:26

Değerli Mehmet C., 31070744 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

26 Aralık 2024 10:47

26 Aralık 2024 14:20

27 Aralık 2024 12:49

Değerli Mehmet C. , 31070744 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

27 Aralık 2024 17:11

Telefonuma üründe herhangi bir problem yok diye mesaj geldi. Arkasından yarım saat sonra ürün hakkında işlem devam ediyor diye mesaj geldi. Bana bozuk ürünü sattınız. Hiçbir şekilde bu ürünü kabul etmiyorum. Kesinlikle kabul etmiyorum.

2 Ocak 2025 17:22

18 Kasım 2024 12:145.067

Kasım2023 te Media Markt'dan almış olduğum Arnica solara dikey süpürgem 3 sefer servis gördü. Öncelikle süpürge başlığı ...

1 Destek

Arnica Arnica Demli Çay Makinesi Rose Arızalı