İhsan sonuçtan çok memnun

Mardin Savur Aras Kargo Çalışanları

30 Ocak 2024 15:49
İhsan'ın Teşekkür Mesajı
“Aras Kargo müşteri temsilcisi Derya Hanım'a tutumundan ötürü teşekkür ederim”

Trendyol'dan sipariş vermiş olduğum ürünümü (şampuan) Mardin Aras Kargo dara şubesinden kendileri adresime patlak bir şekilde teslim ettikten sonra Trendyol üzerinden iade kodumu aynı saatte aldığım halde iade oluşturup Mardin Savur Dara Aras Kargo yetkililerine haber vermiş olmama rağmen telefondaki beyefendi biz oradan uzaktayız, dağıtımdayız deyip vurdumduymazlık taslayıp bu bizim işimiz değil havalarında olmaları sebebiyle buraya yazıyorum. Bu kadar denetimsiz, ilgisiz bir kargo şirketi görmedim. Trendyol gibi bir şirket bu tarz kargo firmalarıyla çalışmaktan bir an önce vazgeçmeli. Ülkede denetim yapan zaten yok. Mardin savur Aras Kargo çalışanlarından şikayetçiyim. Biliyorum buraya yazmamla bir şey değişmeyecek. Bu şikayetimi dikkate alan birileri çıkar umarım

30 Ocak 2024 15:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

31 Ocak 2024 10:24

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

İhsan
İhsan