Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 16:28

Apple iPad tablet ve kalem aldım. Kalemle tablette ders çalıştık, çizim yaptık, oyun oynadık. Bir süre sonra baktık ki ekranda kalem kaynaklı çizikler var ve kalemin de hassasiyeti azaldı. İkisini de garantiye gönderdim. Kalem için kullanıcı hatası, ucu bozulmuş, dediler ve 300 TL ücret istediler. Tablet için de; yazılımsal bir sıkıntı yok, kullanıcı hatası sonucu ekranın dış yüzeyinde çizikler oluşmuş, Apple iPad'te tamir mümkün değil, dediler. Öncelikle kullanıcı hatası yok, ürünleri kullanılması gerektiği gibi kullandık. Kalemi sadece iPad üzerinde kullandık, duvara sürtmedik, yere vurmadık. Tablete de kalemden başka bir şey sürmedik. Apple kalitesine yakışmayan kalem yüzünden 3 haftadır uğraşıyorum, Apple'ı aradım, Ö*** hanım elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama onun da yetkisi bir yere kadar, mağduriyetim giderilmedi. Kalem için ödediğim 300 TL nin iadesini ve tabletimin garanti kapsamında tamirini talep ediyorum.

apple-ipad-ve-kalem-kullaniminda-yasanan-sorunlar-ve-garanti-sureci-magduriyeti-7.pdf

Esra
Esra

Bende de kendi orijinal Apple pencil Pro ile kullanmama rağmen aynı şey oldu ve çok nazik kullanmama rağmen oldu bu, bir sonuca varabildiniz mi?

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
21 Ekim 2024 01:37
Teknosa Ve Garanti Servisi Arasında Çelişkili Apple Pencil Süreci
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
17 Ocak 2024 17:07