Memet sonuçtan memnun

Memet
08 Kasım 2024 12:03

22/12/2022 tarihinde indirimde yakaladığım ve daha sonra kullanmak için Amazon uygulaması üzerinden Philips XB9125/07 TriActive Ultra LED başlıklı Maraton elektrikli süpürge satın aldım. Son bir aydır kullanımımızda olan süpürgede, toz haznesinin iç kısmında bulunan kılcal bir çatlağın genişlemesi sonucu hazne kullanılamaz hale geldi. Üründeki bu çatlağın bir darbe veya güç kullanımı sonucu oluşmadığı, sadece var olan ama görünmeyecek kadar ince olan çatlağın kullanıma bağlı olarak ortaya çıktığı yapılacak incelemede de belli olabilir. Bu haznenin değişimi için önce Amazon, sonra Philips Ev Aletleri servisi ile iletişime geçtim. Amazon, DOA belgesi adında ve esasen verilmeyecek bir belge talep ederek sorumluluk reddi yaptı. Philips Yetkili Servis ise bu hasarın aksesuar hatası olduğunu ve garanti kapsamında olmadığını, bu yüzden ücretli yardım dışında herhangi bir yardımda bulunamayacağını beyan etti.
Amazon: Sınırlı desteğim var, üzgünüm yardımcı olamam diyor.
Philips: Toz haznesi aksesuardır, garantiye girmez, paranla al diyor. (Ki aksesuar dediği parçanın ücreti neredeyse orijinal ürünü aldığım fiyat) Tüketici olarak her taraftan mağdur ediliyoruz.
Toz torbasız bir süpürgede toz haznesi aksesuar mı? Değilse neden bizi mağdur ediyorsunuz?
Ayrıca Amazon Global ile Amazon TR arasında çok ciddi kalite farkı var! Globalde yaptığım alışverişte yaşadığım herhangi bir sorunu çözmeden müşteri hizmetleri kesinlikle konuyu kendisi kapatmıyorken, Amazon TR ve temsilcileri resmen başından savıyor bizi. Bu ayıp bize yeter! Çünkü biz kaliteye layık değiliz!

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
04 Nisan 2025 13:48

Cihan
28 Ekim 2023 21:13

17 Eylül 2023 14:00
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
19 Eylül 2024 10:03
Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Döndü
21 Temmuz 2023 08:23