Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
28 Ekim 2024 11:10

Amazon a kayıt oldum. Prime üyeliği aldım.
4 Ekim de çalışma sandalyesi aldım. 14 Ekim de teslim olacaktı. 14 Ekim günü geldiğin de durumunu kontrol etmek için uygulamaya girdim. Ürün de ödeme ile ilgili bir uyarı vardı. Zar zor müşteri hizmetlerine ulaştım. Müşteri temsilcisi Amazon kaynaklı operasyonel bir sorun olduğunu ve siparişin iptal edildiği paylaştı. Ben arayıp araştırıp sormasam haberim yok. Ürünün tabi bu süre zarfında fiyatı 550 TL artmıştı bana ürünü tekrar satın almam gerektiğini söylediler. Bende aradaki farkı söylediğim de en son birebir ürünü satın almam durumunda aradaki farkın iade edeceğini paylaştılar. Bende ürünü tekrar satın aldım 10 gün daha bekledim. Son dakika ya kadar sorun yok. Teslim günü uygulamaya girdiğim de bu sefer yine uyarı vardı tekrar müşteri hizmetlerine bağladım. Ürünün yine operasyonel süreçten kaynaklı askı da kaldığını çağrı açtıklarını 72 saat sonra kontrol sağlanacağını paylaştılar.
1 ayda ürünü teslim edemeyen, operasyonel sorunları bitmeyen bir platform Amazon, müşteri deneyimi çok kötü gerçekten, müşteri ürünün peşinden koşuyor. Ben aradaki farkı ödememek için kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Üyeliğimi iptal ettim Amazon gerçekten çok kötü bir platform keşke rakiplerini örnek alsa 2 günde nasıl siparişleri ulaştırdığını öğrense. Amazon sırf aradaki farkı ödememek için müşteriyi mağdur ediyor. Türlü türlü bahaneler biliyor. Güvensiz bir uygulama Amazon

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
15 Temmuz 2023 19:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
14 Ekim 2024 19:27
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
13 Ekim 2024 22:28
Amazon'dan Aldığım Ürün Teslim Edilmedi Ve Siparişim İptal Edildi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Ocak 2025 00:38